Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Včeri sem se po dolgem času vozil po Lj v konici. Ker se nisem guzil sem lepo prvi na semaforju čakal 3 zelene luči. Pri četrti sem rekel dost tega in zapeljal v polno križišče.
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
Včeri sem se po dolgem času vozil po Lj v konici. Ker se nisem guzil sem lepo prvi na semaforju čakal 3 zelene luči. Pri četrti sem rekel dost tega in zapeljal v polno križišče.
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Aja pa še tole, najbrš slika tudi če si prehiter in najbrš seveda meri sred križišča, kjer je pa lepo 50 omejitev
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Aja pa še tole, najbrš slika tudi če si prehiter in najbrš seveda meri sred križišča, kjer je pa lepo 50 omejitev
Tm je kr 60 km/h omejitev!
Sem se včeraj postavil na avtobusno nasprot merkatorjeve stolpnice in opazoval.......moram pa rečt da mi parx ni blo jasno če ta stvar slučajno ne meri kar v obe smeri!
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
KSZ...
A ni tako, da mora biti na sliki samo 1 vozilo, da je meritev pravilna, oziroma da se upošteva?
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
in to kar iz delovnega mesta
sicer pa hvala za opozorilo..
je to radar, ali bo čeikral rdeče luči kot tisti na vodovodni
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Te zadeve so kar prirocne, bi mogle bit po centru v kriziscih, pa nej v konici slika une paciente k se guzijo v krizisce kljub temu, da ni prazno in blokirajo promet