Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik Ice pravi:
Ne zastopim kako je lahko problem rdeča luč oziroma kdaj se bo prižgala. Pač sam sem navajen gledat kako gorijo luči za pešce / kolesarje in nimam nikoli problemov z ustavljanjem..
Eni tega pač nikoli ne bodo dojeli
Tu kresalčki nimajo nič. Policija nima Tourana ali Sharana z vgrajenim radarjem.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
kmal bojo mel še kamione, traktorje, kolesa,.....
ne spomnm se točn, kdaj je bla kakšna hujša nesreča na zaloški, da mora tam pod mus stat radar vsak drug dan. Važn da kresalčki kasirajo in da je od dnevnega izkupička odvisna njihova plača.
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Berem.
V glavnem, še enkrat, če so odštevalniki tako fina reč, zakaj so jih "izumili" samo v državah, kjer je promet najboljši približek idealnega kaosa?
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tu kresalčki nimajo nič. Policija nima Tourana ali Sharana z vgrajenim radarjem.Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
kmal bojo mel še kamione, traktorje, kolesa,.....
ne spomnm se točn, kdaj je bla kakšna hujša nesreča na zaloški, da mora tam pod mus stat radar vsak drug dan. Važn da kresalčki kasirajo in da je od dnevnega izkupička odvisna njihova plača.
lp
Koliko jih potem tala listke za napačno parkiranje? Eden enkrat na 14 dni? Kakor jaz vidim/gledam, so v skoraj vsaki ulici v LJ napačno parkirani avtomobili. Tok denarja bi lahko jaz sam nabral. Ojoj.Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Od kazni za nepravilno parkiranje se v mestni proračun nateče tri milijone evrov letno.
Zanimovo, da niso zapisali za kakšne prekoračitve gre ... Ker če gre pri večini za (recimo) 68 na 60, ni panike. Če pa gre za recimo 90 na 60 ...Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Po enem mesecu obratovanja poskusnega radarja na križišču Dunajske in Tolstojeve so na MOL postregli s prvimi podatki o številu kršiteljev. »Rezultati so slabi,« je ocenil Jankoviæ. Dnevno radar zazna deset vozil, ki prevozijo rdečo luč, in 200 do 250 vozil, ki prekoračijo dovoljeno hitrost. Ob sobotah in nedeljah je takšnih vozil povprečno 600.
Prvi mesec MOL sicer še ni kaznoval kršiteljev. Če pa bi jih, bi se v mestni proračun nateklo 1,2 milijona evrov mesečno ob najnižjih kaznih s 50-odstotnim popustom ob plačilu v osmih dneh. Župan sicer dodaja, da mu ne gre za denar od kazni in da najraje ne bi zaračunal nobenega evra. Od kazni za nepravilno parkiranje se v mestni proračun nateče tri milijone evrov letno.
Se mi zdi, da z namenom niso prikazali, za kakšne prekoračitve gre...Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Zanimovo, da niso zapisali za kakšne prekoračitve gre ... Ker če gre pri večini za (recimo) 68 na 60, ni panike. Če pa gre za recimo 90 na 60 ...