Nov Jaguar XE

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Lep....spredaj bi lahko bil malo agresivnejši....

Notranjost je pa mal....hmmmmm?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
Notranjosti manjka mahagoni, ebenovina, ameriški oreh ipd ... aja ne to je XE, jaguar za rajo!
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
Audi A4 še ti S ima tako da misliš da je S-line, pa audi rdeča..v glavnem, neizviren, čeprav lep, skladen avto kot povečini enako zdolgočaseni audiji.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Notranjosti manjka mahagoni, ebenovina, ameriški oreh ipd ... aja ne to je XE, jaguar za rajo!
grin1.gif

Ane? Jaguar mora zgledat takole.
smile-1.gif

fbkorm.jpg

Samo kot zanimivost: Ko sem gledal za XFjem (starim 4-5 let) sem sel slucajno pogledat enega ta starega XJja - in ga naslednji dan odpeljal... Saj XFju nic ne manjka, ampak, sorry, to pac ni to
smile-1.gif

V pre-production XEju sem pa prejsnji teden sedel, ker ga je lokalni dealer mel za "owner preview"... Ampak klinc, kot da bi bil v BMWju ali Audiju - ni vec tiste "Jaguarovskosti" kjer je edina stvar ki ti manjka ena srotarica, pipa, en velik lovski pes pa kozarec viskija - ampak pac se en "premium saloon"... Se najboljsi od ta novih (Tata edition (TM)) je XF Sportbrake (ceprav je ta nov XJ tudi zelo kul, ampak WTF, ce bi hotel U.S.S. Enterprise bi si kupil Teslo...).

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.082
4.060
113
hysterical-1.gif

Sej če ne bi vedel da voziš po napačni strani ceste bi rekel da je slika prav obrnjena!
grims-1.gif

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
LOL
smile-1.gif

P.S.: Cakam na Klosarja in komentar, da so "analogne" ure v avtih "kr neki"
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
Stari, sem prav buljil, ker avto ima tako [cenzura] up armaturo..nakar vidim, da te tehnika jebe
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.007
5.630
113
Jao...sam ta zelena LED osvetlitev...ko da smo v 80's
tongue-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
Ja, to je tudi ful uporabno, kerkomaj čakam da iz bajte zunaj zalaufam motor, pa da zunaj vergla na suho :S stupid

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ

Zgleda všečen., vsaj v primerjavi z Lexusom. Prvo sem sicer mislil, da je to XF facelift.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Te ne poznam, poznam pa Soul. In ja, tanov full electric je prav simpatičen avto. Te prime, da bi ga prijel za streho in se šel igrat...vruuum, vruuum..

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
grin1.gif

Ane? Jaguar mora zgledat takole.
smile-1.gif

fbkorm.jpg

Samo kot zanimivost: Ko sem gledal za XFjem (starim 4-5 let) sem sel slucajno pogledat enega ta starega XJja - in ga naslednji dan odpeljal... Saj XFju nic ne manjka, ampak, sorry, to pac ni to
smile-1.gif

V pre-production XEju sem pa prejsnji teden sedel, ker ga je lokalni dealer mel za "owner preview"... Ampak klinc, kot da bi bil v BMWju ali Audiju - ni vec tiste "Jaguarovskosti" kjer je edina stvar ki ti manjka ena srotarica, pipa, en velik lovski pes pa kozarec viskija - ampak pac se en "premium saloon"... Se najboljsi od ta novih (Tata edition (TM)) je XF Sportbrake (ceprav je ta nov XJ tudi zelo kul, ampak WTF, ce bi hotel U.S.S. Enterprise bi si kupil Teslo...).

Ja, približno tkole mora izgledati, samo ne s temi cenjenemi in grdimi knofi.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Pusti cloveka naj uziva v svojem ford mondeu. Imas pa prav. Tapravi jaguarji so kvecjemu xj6 in xj12 naprej. Tole kar vozi on je peasants car. Ceprav si ne bo priznal, ampak jara gospoda uzivajo tudi v ponarejenih lacoste trenirkah. Ker se ne spoznajo. Tole je jaguar interior.

1993+jaguar+xj12+interior.jpg