Nov GSM

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Hvala za opozorilo Smrkc, ampak to sem se že vprašal v eni drugi temi na tem forumu
smile-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.921
5.992
113
Ne kličem ravno veliko, mi gre bolj na net (prenos podatkov).
S 1200 džabest minutami nimam kaj početi, 100 MB in ceno 19 E mi je preveč.

Druga opcija je Simobil Orto v nulo za 10 E in 100 MB prenosa (pomoje boljši p/p), kjer imaš Nokia messaging zastonj, samo si potem omejen na Nokia telefon, če hočeš izkoristiti ponujeno push mail storitev.

Citat:
Uporabnik vosela pravi:
in kako si zadovoljen z tem paketom, namreč jaz ga tudi nameravam vzet. A kdaj prekoračiš enote?
Glede na pretekli in sedanji mesec mi paket zadostuje, nisem prekoračil porabe, je bilo še dovolj "rezerve" na koncu meseca.

vosela

Pripravnik
4. feb 2011
43
0
6
Ja saj jaz tudi ne kličem veliko, ravno zato mi je džabest brezveze vzet, zato sem se odločal med Simobilom in Tušem, samo mi je pa tako, kličem vsepoprek, ker Simobil ma zastonj samo v svojem omrežju, za druga omrežja se pa plača (ne bom pa vedno pisal sms, ko bom uporabil drugo omrežje). Tako da za moje potrebe je trenutno Tuš (Brezmejnih 200) najboljša izbira. Interneta pa sploh nevem za kaj bi uporabljal na telefonu? Zakaj ti uporabljaš internet Ytbnd, ker si rekel da ne kličeš veliko, maš bolj za internet?