A lahko preveriš kakšne slike dela v temi? In pa na temule review-u so mi slike zelo zrnate (ni treba aparatur za to videCitat:
Uporabnik raners pravi:
Pri punci doma imajo Samsung WB600 in moram rečt, da je fotoaparat super (še sploh za takšno ceno!). 15x optični zoom je super, tudi HD snemanje, nasplošno odličen fotoaparat (mislim, da se brez problema lahko primerja s panasonic tz8 ali tz10 in canon sx200 ali sx210).
Ker kupuješ fotkič za amatersko uporabo, je to odličen nakup. Razni review-i so sicer zelo vredu stvar za primerjat izdelke, pa vendar dvomim, da boš tiskal tako velike slike, kjer se poznajo mikroskopske razlike. Na raznih testih je tudi tako, da slike primerjajo z raznimi orodji, ki zaznajo te mikroskopske razlike, če pa bi se poigral z nastavitvami vseh zgoraj opisanih fotoaparatov in slikal nek objekt z vsemi fotoaparati, pa dvomim, da bi ti s prostim očesom zaznal kakšne drastične razlike na slikah.
Jaz bi na tvojem mestu takoj, brez razmišlanja kupil samsunga, saj za ta denar dobiš resnično največ. Odločitev pa je še vedno tvoja... Jaz osebno sem zadnje čase zelo navdušen nad Samsung izdelki, saj za svojo ceno ponujajo ogromno (pri televizijah, fotoaparatih, ...).
Review Samsung WB600
Pa če mi lahko napišeš še točen tip baterije, bi ti bil tudi hvaležen. Da preverim ceno dodatne.