nov električni avto,nasveti za nakup

Najbolji

Guru
20. feb 2008
5.363
1.129
113
Nic. Mi gremo v pogubo in pozabo... Še kompleks večvrednosti bo zamrl, ker ne znamo narediti niti dovolj otrok, da bi ga naprej ponesli in gojili. Pa ni to neka komplicirana in visokokvalificirana zadeva.

Tocno tako. Za nase je ocitno prehud zalogaj, bojo juzni resil ta "grozen" problem. Sej menda sploh ni panike, sm Slovenije kot take bo vedno manj.

• Všeč mi je
Reactions: Robert

sajkek

Guru
16. mar 2008
37.823
12.404
113
HW pride po posti in ga zmontiras pod kozolcem.
Zanima me kako bo potekala diagnostika napak? Brez tovarniske diagnostike? Preko "OTA"?
Sicer pa je mene posteno strah tega OTA v primeru izrednih razmer. Imamo v trenutku lahko nepremicnine..
tale OTA in fisker odnesel recimo magno... cajamo, kokice ...

prvo jag, pol fisker, zdaj el. G, zdaj pa še kitajci dali fakica. Žalostna zgodba.

managerji in odlocevalci pa verjetno 5 do 6 mestne mesečne plače. Arhipelag bi bil za take.

• Všeč mi je
Reactions: novaa

mtl

Guru
19. jul 2007
10.955
632
113
Kras
www.mtl.si
pubeci!

kitaci sem, kitajci tja
Jaz pa se ne bi strinjal s tem. Nemci so se že pobrali in se mi zdi, da že delajo konkurenčna EV vozila na evropskem in zda trgu (ID7, BMW i serija). Renault je recimo s petko tudi zadel, prihaja Twingo, ki izgleda izjemno zanimiv.
Seveda je pa bil prvi pogoj, da so se spustili z oderuških covid cen.

Na kitajskem so pa po mojem out, ker tam moraš blink tech prodajati in to vsakega pol leta novo, sicer si nezanimiv. Čeprav recimo Audi je že štartal s kitajsko znamko AUDI, kjer bodo vozila narejena s kitajskim partnerjem. Ali bo uspelo, se bo pa šele videlo.

Hkrati postaja vsem jasno, da je prepoved ICE 2035 neka nedosegljiva mantra in menim, da bo ta neumnost slej ko prej tudi uradno zvodenela. Na ICE področju pa je zahod še vedno vodilen.

Dodatno veliko EU držav spreminja subvencije, da so kitajski EVji izločeni.

Prihaja pa v naslednjih nekaj mesecih še kar nekaj novosti, ki bi morale postaviti evropske EVje na boljšo pozicijo.

Tako da jaz sem bolj optimističen, kot sem bil pol leta nazaj.

• Všeč mi je
Reactions: uncle_sam