Tole moram prav citirat, ker bilko debilko spet lepi floskule, sam se pa vozi naokrog za hec, ker je njegov štrom zastonj.Toplogredni plini so globalni problem, strupi pa lokalno.
Zaradi co2 se ozracje ogreva, zaradi x pm2.5 delcev pa folk umira kot posledica ker mimo vozijo ICErji
zaradi x pm2.5 delcev pa folk umira kot posledica ker mimo vozi darjanov prevelik in pretežek EV za brezveze
Sicer je realna cena, če ni ravno najnižji model brez vsega, je tam okoli 20k z odbito subvencijo. Koliko bo kaj Twingo? S tem da tole je malo več avta kot Twingo.
Se zajebavaš. Bez radia? Je to sploh mogoče?Sem se zanimal za Frontero, pa je tisti popust s financiranjem brezvezen, ker ti v isti AH ponudijo bolj ugodno financiranje (posebni eko pogoji ker je EV), ki te pride ceneje brez tega nategunskega popusta. Osnovni je brez radia, sploh brez displeja, ba mestu kjer bi moral biti zaslon dobiš nosilec za telefon. Pri teh poceni Stelantisih z LFP se mi pa zdi problematično, da nima nikakršnega hlajenja baterije, pa TČ nima niti kot opcije.
Čakaj, čakaj... Oglašujejo pa da ima Frontera s tekočino hlajeno baterijo (54kWh).Sem se zanimal za Frontero, pa je tisti popust s financiranjem brezvezen, ker ti v isti AH ponudijo bolj ugodno financiranje (posebni eko pogoji ker je EV), ki te pride ceneje brez tega nategunskega popusta. Osnovni je brez radia, sploh brez displeja, ba mestu kjer bi moral biti zaslon dobiš nosilec za telefon. Pri teh poceni Stelantisih z LFP se mi pa zdi problematično, da nima nikakršnega hlajenja baterije, pa TČ nima niti kot opcije.
Se zajebavaš. Bez radia? Je to sploh mogoče?
No na avtonetu so za 20k z odbito subvencijo vsi dokaj solidni.
Glede hlajenja baterij, a je sploh mogoče, da je brez?

Tole ima samo znak od opla, to je v bistvu c3, sprašujejo pa se zakaj propadajo
Saj to je plus! opel že dolgo ni več avto za kupit, tam nekje od konca Vectre dalje.Tole ima samo znak od opla, to je v bistvu c3, sprašujejo pa se zakaj propadajo