nov električni avto,nasveti za nakup

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
56.185
7.546
113
Toplogredni plini so globalni problem, strupi pa lokalno.
Zaradi co2 se ozracje ogreva, zaradi x pm2.5 delcev pa folk umira kot posledica ker mimo vozijo ICErji

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
22.134
14.413
113
kod Džej-Zija
Toplogredni plini so globalni problem, strupi pa lokalno.
Zaradi co2 se ozracje ogreva, zaradi x pm2.5 delcev pa folk umira kot posledica ker mimo vozijo ICErji
Tole moram prav citirat, ker bilko debilko spet lepi floskule, sam se pa vozi naokrog za hec, ker je njegov štrom zastonj.

A veš, tale tvoj prispevek v obliki trdnih delcev mikroplastike zaradi obrabe gum in zavor je ogromen:
zaradi x pm2.5 delcev pa folk umira kot posledica ker mimo vozi darjanov prevelik in pretežek EV za brezveze

Ledenko

Guru
18. jul 2011
2.766
1.102
113
Vem, Stellantis..... pa vseeno - bodo Alteraši požegnal tole? :evil: :evil:
frontera.jpg

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.834
871
113
Sem se zanimal za Frontero, pa je tisti popust s financiranjem brezvezen, ker ti v isti AH ponudijo bolj ugodno financiranje (posebni eko pogoji ker je EV), ki te pride ceneje brez tega nategunskega popusta. Osnovni je brez radia, sploh brez displeja, ba mestu kjer bi moral biti zaslon dobiš nosilec za telefon. Pri teh poceni Stelantisih z LFP se mi pa zdi problematično, da nima nikakršnega hlajenja baterije, pa TČ nima niti kot opcije.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
14.584
8.727
113
Sem se zanimal za Frontero, pa je tisti popust s financiranjem brezvezen, ker ti v isti AH ponudijo bolj ugodno financiranje (posebni eko pogoji ker je EV), ki te pride ceneje brez tega nategunskega popusta. Osnovni je brez radia, sploh brez displeja, ba mestu kjer bi moral biti zaslon dobiš nosilec za telefon. Pri teh poceni Stelantisih z LFP se mi pa zdi problematično, da nima nikakršnega hlajenja baterije, pa TČ nima niti kot opcije.
Se zajebavaš. Bez radia? Je to sploh mogoče?
No na avtonetu so za 20k z odbito subvencijo vsi dokaj solidni.
Glede hlajenja baterij, a je sploh mogoče, da je brez?

der_Alte

Fizikalc
21. jul 2007
2.080
17
38
Zemlja
alte.aufbix.org
Čakaj, čakaj... Oglašujejo pa da ima Frontera s tekočino hlajeno baterijo (54kWh).