nov električni avto,nasveti za nakup

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.017
263
83
  • Wow
Reactions: novaa

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.190
1.197
113
www.adriamedia.si
Ne bi smelo, ker netmetering je vezan na priključek, ne na lastnika. Prikljucek se ne sme spreminjati. Zanimivo je to da se lahko veča. Manjsati se pa ne sme?
No, zdaj ko so CB ga itak nima vec takega smisla.
Če manjšaš priključno moč priključka, je zelo verjetno, da bo morala dol tudi moč SE (oz. dovoljena moč oddaje SE), ker je ta omejena na 80 % moči priključka. In ko se spremeni del soglasja, vezan na SE, je netmeteringa konec.

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK in Hanzi

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.708
1.059
113
Če hočeš bit proper fukfehter, kupiš črnega audija tdi 3x4sline na rate brez plačilnih list.

Kakšna japonski shitbox no, tle nic nebos dobu za onegavit, ker itk kandidatke k bojo hotle dat, nebojo šle not (ITM).
Ne bi vedu kaj danes uporablate, da nafukate smrkle. Res ne. Ste pa hribovci baje polni for, sam da pade a ne? Drgac pa frizer? A tak si? Pa ne jemlji tega prevec osebno.

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.017
263
83
Ne bi vedu kaj danes uporablate, da nafukate smrkle. Res ne. Ste pa hribovci baje polni for, sam da pade a ne? Drgac pa frizer? A tak si? Pa ne jemlji tega prevec osebno.
joke-missed.gif

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.688
113
se vedno 4 jurje predrago.

Nategujejo vas...

Evo lično zapakirana zadeva, ready to go

Mors bit orng prizadet, da plačas basically isto stvar 3-4x več.
Ker tudi tiste baterije za 8 jurjov majo kitajske lfp celice not.
Bom samo eno zadevo komentiral. Kako so prišli do 6000 ciklov? Resna podjetja, ki prodajajo prenosne in hišne hranilnike pri lifepo zagotavljajo med 3 do 4 tisoč ciklov. Praktično vsa. Tukaj pa nek noname Anenji zagotavlja 6000. Me zanima, kako ostali podatki držijo.
Hitro v nakup. To so pa vodilni kitajci, ki ostale kitajce po tehnologiji našibajo na polno.

• Objave ne odobravam
Reactions: trance0

hojnikb

Majstr
23. avg 2020
1.017
263
83
Bom samo eno zadevo komentiral. Kako so prišli do 6000 ciklov? Resna podjetja, ki prodajajo prenosne in hišne hranilnike pri lifepo zagotavljajo med 3 do 4 tisoč ciklov. Praktično vsa. Tukaj pa nek noname Anenji zagotavlja 6000. Me zanima, kako ostali podatki držijo.
Hitro v nakup. To so pa vodilni kitajci, ki ostale kitajce po tehnologiji našibajo na polno.

Zato ker se "resna" podjetja zazihrajo, zato da jim en janez nemore srat, k bo baterija po 5000 ciklih mela 79% ne 81% SoH.

In ja, vse resne LFP celice imajo danes rejting vsaj 6k ciklov, nekatere tudi po 10k. Kar v resnic ni tako hud dosezek glede na kemijo.

Itk boš prej vseskup v smeti vrgu za kakšno bolšo stvar, kot da bo degradacija (tudi pr sam 3k rejtanih ciklih) kakršn kol problem.

• Všeč mi je
Reactions: trance0