lajf?No, to sem pozabil napisati ja, ko se opravi prenos, se naredi samo za trenutnega lastnika trenutnega avta...
Ampak če enkrat kupiš CT, kaj še sploh rabiš potem v prihodnosti
Pomeni si lastis EV?Ne, ne mislim. Ti špilaš vlogo EV evangelista s poudarkom na ekologiji, pa gre ves čas v resnici za tvoje užitke in tvojo rit, nikakor pa za reševanje planeta. Hinavec pač.
ne, probas se manj vozit, to je glavno za ekologijo.Pomeni si lastis EV?
meni pa 4% ali drugače povedano 200kwh oziroma 80€/letno, ( če se ne šlepaš na zastonj nočne termine )Sploh ne, suc mi predstavlja 30% polnjen, ostalo je AC
A to še kar obstaja?meni pa 4% ali drugače povedano 200kwh oziroma 80€/letno, ( če se ne šlepaš na zastonj nočne termine )
Al pa če na firmo vzameš, sedaj ko si velika in ddv poračunaš?berlingo kar ne crkne in sem nehala malo EVje spremljat, ker brez veze, mrbit bi mogla k ježku peljat... Ampak vseeno, ko sem videla še ta ne vem katerega mg4 na cesti, sem šla pa prav pogledat na avto.net...
MG4 luxury 36,9k€
Megane e-tech 38k€
mustang mach-e 38,7k€
in potem grem še na teslino stran
3jka 40k€
ipsilon 43,7k€
če še malo berlingec dela, bodo vsi teli padli pod ta veliko subvencijo
Ne vem kaj bi ti k meni peljala.....daj gor one pajkice pa pridi v kanclijo.... Lepo da berly dela, kar drzi se ga. Nima pa smisla tvoja primerjava, ker berlingo je pac 20 let stara kišta (v dobrem in v slabem), teli kinezi so pa višek tehnologijeberlingo kar ne crkne in sem nehala malo EVje spremljat, ker brez veze, mrbit bi mogla k ježku peljat... Ampak vseeno, ko sem videla še ta ne vem katerega mg4 na cesti, sem šla pa prav pogledat na avto.net...
MG4 luxury 36,9k€
Megane e-tech 38k€
mustang mach-e 38,7k€
in potem grem še na teslino stran
3jka 40k€
ipsilon 43,7k€
če še malo berlingec dela, bodo vsi teli padli pod ta veliko subvencijo