Tesla se želi znebiti lifetime free supercharginga. Taki prenosi "lifetime" spremenijo v "čas lastništva avta"... ko se čez par let zamenja lastnik, so se znebili še enega. Pa še nakup novega premium modela naredijo bolj atraktiven na ta način.
lajf?No, to sem pozabil napisati ja, ko se opravi prenos, se naredi samo za trenutnega lastnika trenutnega avta...
Ampak če enkrat kupiš CT, kaj še sploh rabiš potem v prihodnosti
Pomeni si lastis EV?Ne, ne mislim. Ti špilaš vlogo EV evangelista s poudarkom na ekologiji, pa gre ves čas v resnici za tvoje užitke in tvojo rit, nikakor pa za reševanje planeta. Hinavec pač.
ne, probas se manj vozit, to je glavno za ekologijo.Pomeni si lastis EV?
meni pa 4% ali drugače povedano 200kwh oziroma 80€/letno, ( če se ne šlepaš na zastonj nočne termine )Sploh ne, suc mi predstavlja 30% polnjen, ostalo je AC
A to še kar obstaja?meni pa 4% ali drugače povedano 200kwh oziroma 80€/letno, ( če se ne šlepaš na zastonj nočne termine )
Al pa če na firmo vzameš, sedaj ko si velika in ddv poračunaš?berlingo kar ne crkne in sem nehala malo EVje spremljat, ker brez veze, mrbit bi mogla k ježku peljat... Ampak vseeno, ko sem videla še ta ne vem katerega mg4 na cesti, sem šla pa prav pogledat na avto.net...
MG4 luxury 36,9k€
Megane e-tech 38k€
mustang mach-e 38,7k€
in potem grem še na teslino stran
3jka 40k€
ipsilon 43,7k€
če še malo berlingec dela, bodo vsi teli padli pod ta veliko subvencijo
Ne vem kaj bi ti k meni peljala.....daj gor one pajkice pa pridi v kanclijo.... Lepo da berly dela, kar drzi se ga. Nima pa smisla tvoja primerjava, ker berlingo je pac 20 let stara kišta (v dobrem in v slabem), teli kinezi so pa višek tehnologijeberlingo kar ne crkne in sem nehala malo EVje spremljat, ker brez veze, mrbit bi mogla k ježku peljat... Ampak vseeno, ko sem videla še ta ne vem katerega mg4 na cesti, sem šla pa prav pogledat na avto.net...
MG4 luxury 36,9k€
Megane e-tech 38k€
mustang mach-e 38,7k€
in potem grem še na teslino stran
3jka 40k€
ipsilon 43,7k€
če še malo berlingec dela, bodo vsi teli padli pod ta veliko subvencijo
teli kinezi so pa višek tehnologije