Oprosti, napisal sem vsak dan in če bi VSAK dan delal take relacije, ti pač ne verjamem, da ti vsak dan iskanje hitrih polnilnic in polnjenje ne bi sčasoma predstavljalo problema. Za občasno, take relacije pa magar parkrat na teden, pa tud jaz ne vidim težav, tako da stojim za svojo trditvijo. S tem da jaz poleg ostalih chargerjev lahko uporabljam še teslin SUC network, medtem ko na žalost tukaj ostali proizvajalci še malo zaostajajo.Če si iz Murske, res ne. Če is pa iz MB, Kopra ... Pa zlahka. LJ-MB-LJ ostane še za prit do ... MB
OK; pozimi, z zimskimi in v dežju pa res ne bi prišel nazaj v MB. AMpak LJ-MB-LJ pa zlahke. Velikokrat sprobano.
Solidno, tesla zna imeti dobre deale ja…
Prodaja tesla deutschland. 43k, 63k prevozenih?
Podvig? To, da se usedeš v avto in se pelješ je podvig?In koliko časa si se psihofizično pripravljal za ta neverjeten zgodovinski podvig, da ti je s prevoznim sredstvom uspelo priti iz MB v LJ in potem celo nazaj … ostali vozniki lahko najbrž samo sanjajo o tem
Vsak dan LJ-MB-LJ? Seveda zlahka, in nobene hitre polnilnice ne rabiš. Ob vseh teh KM; ki jih prevozim, sem (razen na poteh po tujini) skoraj nič na raznih javnih polnilnicah.Oprosti, napisal sem vsak dan in če bi VSAK dan delal take relacije, ti pač ne verjamem, da ti vsak dan iskanje hitrih polnilnic in polnjenje ne bi sčasoma predstavljalo problema. Za občasno, take relacije pa magar parkrat na teden, pa tud jaz ne vidim težav, tako da stojim za svojo trditvijo. S tem da jaz poleg ostalih chargerjev lahko uporabljam še teslin SUC network, medtem ko na žalost tukaj ostali proizvajalci še malo zaostajajo.
Pa še darjan nam lepi linke za takšne strani. Moram posodobiti adblockerpa dobro... ko vidiš zurnal24, slovenskenovice, siol ipd. namenske click bait strani pač ne klikaš
to je edini način, da se enkrat znebimo te zalege z naslovi, ki nič ne povejo in so povsem brez vsebine
Bodo pri nas dvignili da razliko noter spravijo....Tokle je pa tole vredno:
Volkswagen Slashes ID.3 Prices In China, Now Starts At Just $17,500
Volkswagen China has heavily reduced ID.3 pricing amidst increased competition from the likes of Tesla and BYD.insideevs.com