Samo obvoz pomaga pri takih
Dejansko so mi rekli v več primerih, da ker ni registrirano ga lahko ga lahko na njihovem dvorišču sprobam, ki je mogoče 100m med ostalimi parkiranimi avti.
Samo obvoz pomaga pri takih
Dejansko so mi rekli v več primerih, da ker ni registrirano ga lahko ga lahko na njihovem dvorišču sprobam, ki je mogoče 100m med ostalimi parkiranimi avti.
Internetni kupci.Kdo je potem target kupec teh avtov ki jih ne moreš sprobati?
Točno tako. Moram pa reči, da so se pri vseh avtohišah, tudi večjih, kar potrudili, čeprav sva prišla tja nenajavljena. Pri eni od njih smo šli takoj z dvema avtomobiloma (enim za drugim) tudi na testno vožnjo).Samo obvoz pomaga pri takih
Bi bilo zanimivo dobiti ceno za "gotovino" ali pa za vse stroske ki so povezani s financiranjem.14.500 EUR. LED luči, Lane Assist, tempomat, itd.
Ampak ja, za Alteraša je to jajc.
No, za kolega, ki več ali manj stoji v stoječem prometu je pa to top zadeva. In ja, bi lahko primaknil še 5 jurjev zraven in bil Alteraš, pa mu dol visi.
Seveda si lepo primerno pozabil na ekologijo, porabo ima po mestu isto kot ta tvoj Golf, ob tem, da ne pride brez plomb na cilj, glušnikov tudi ne rabi, segreje se mu pa ta jajc v dveh kilometrih. Pa Android Auto je tudi uporabna zadeva.
Ampak ja, jajc.
PS: Če še nisi ugotovil, si včasih za 1,5 EUR-a dobil že sendvič, no sedaj so po 3 EUR. Čeprav dvomim, da to veš, Alteraš se pač nažira s kaviarjem. Poglej ceno kaviarja. In ja, novega avta za 8 jurjev ne bo več. Žal.
Je zaželjeno pri meni. Ker nisem vseved v vseh avtih..Pri Kia sem šel npr. lahko na testno vožnjo, ampak je moral biti prodajalec zraven.
2000-3000 večBi bilo zanimivo dobiti ceno za "gotovino" ali pa za vse stroske ki so povezani s financiranjem.
Da vidimo kam pride potem cena
2000-3000 več
Torej vprašaš prodajalca: zakaj oglašujete ceno 29.900, če je potrebno za avto plačati 32.900?
Pa počakaš odgovor.
14.500 EUR. LED luči, Lane Assist, tempomat, itd.
Ampak ja, za Alteraša je to jajc.
No, za kolega, ki več ali manj stoji v stoječem prometu je pa to top zadeva. In ja, bi lahko primaknil še 5 jurjev zraven in bil Alteraš, pa mu dol visi.
Pravi "moped" je imel samo obratomer.Tako so včasih mopedi imeli, samo eden števec na sredini.
Pa še ta ponavadi ni delalPravi "moped" je imel samo obratomer.