Note

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Manfred tole je bilo res izčrpno poročilo. Če še napišeš kakšno mašino imaš notri si napisal vse kar rabim.
Glede oblike se pa vsak odloča sam. Samo poglej starega tvinga. prvo smo se vsi za glavo držali in se spraševali zakaj so žabo dali v pleh, kasneje so pa vse govorila kako je lep. No meni je še vedno čudn.

Manfred

Zelenc'
7. avg 2007
24
0
1
Pozdravljen !
Imam 1.4 mašino in je za povprečnega voznika dovolj. Je pa pri vsakem avtu veliko odvisno od sreče, saj sam veš. Jaz sem imel do sedaj srečo lahko pa se avto začne jutri kvariti tako Nissan kot kakšen drug. Če te še kaj zanima vprašaj ni problema. Jaz priznam, da je glavno besedo pri nakupu imela moja boljša polovica ampak danes mi ni žal
smile-1.gif
.

LP

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
A ni to normalno, da ima boljša polovica glavno besedo. Ti izbereš kateri avti so tehnično primerni, ona pa določi kateri od njih je najlepši.

Nič grem še enkrat na testno vožnjo.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
Naslednji teden bomo zelo verjetno vzeli za model, še starga. V salonu smo ga že pogledal, vozil še ne.
Zanima me, kak je ta vto glasen/tih med vožnjo? Med mestno in pa po avtocesti? Normalno, malo bolj? Ker čisto tih mnda ni.