WP8 je zakon. Programa oprema vrhunska, uporabniška izkušnja zela dobra, če si kak freak novodobne "socializacije", pa si lahko zelo poosebiš telefon, ampak to jaz nisem, tako da glede tega ne morem dati ocene
Telefonček je drugače tudi kar OK, problem je ohišje, ki je snemljivo in posledično vogali "škripajo", sicer mene to ne moti, ampak nekoga bi lahko. Osebno mi tudi ni všeč oblika, ker je preveč zaobljena, deluje mi preveč otroško, ampak spet..odvisno od okusa.
Me pa kar moti kamera, oz, 920 nas je preveč razvadila, da dela telefon "brezhibne" fotke, zato razmišljam o prehodu na 920.
Je pa sam ekran TOP, na soncu dela kot urica, komot ga direktno usmeriš v sonce, pa boš komot razbral vsebino. Zvočnik je tudi soliden, nekje sem zasledil, da je med močnejšimi izmed vseh telefonov na trgu, zaradi tega ga je že marsikdo tudi skuril
Velikost mi je tudi všeč, komot se lahko tipka z eno roko, medtem ko dvomim, da bi mi to uspelo @ 920, mogoče z malce več truda. Če bi imel telefon kamero na nivoju 920, sploh ne bi razmišljal o drugem, kajti nimam rad "ciglov", kar 920 je, ampak kaj čem...