Nokia windows phones

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Se kar izogibajo slik s strani hehe.Zakaj niso naredli 1,5mm debelejšega z večjo baterijo, pa bi prišli morda na 155g?!?
1773548-lumia.png

Priponke

• 1773548-lumia.png
    1773548-lumia.png
    142,5 KB · Ogledi: 153

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
WP8 je zakon. Programa oprema vrhunska, uporabniška izkušnja zela dobra, če si kak freak novodobne "socializacije", pa si lahko zelo poosebiš telefon, ampak to jaz nisem, tako da glede tega ne morem dati ocene
smile-1.gif

Telefonček je drugače tudi kar OK, problem je ohišje, ki je snemljivo in posledično vogali "škripajo", sicer mene to ne moti, ampak nekoga bi lahko. Osebno mi tudi ni všeč oblika, ker je preveč zaobljena, deluje mi preveč otroško, ampak spet..odvisno od okusa.

Me pa kar moti kamera, oz, 920 nas je preveč razvadila, da dela telefon "brezhibne" fotke, zato razmišljam o prehodu na 920.

Je pa sam ekran TOP, na soncu dela kot urica, komot ga direktno usmeriš v sonce, pa boš komot razbral vsebino. Zvočnik je tudi soliden, nekje sem zasledil, da je med močnejšimi izmed vseh telefonov na trgu, zaradi tega ga je že marsikdo tudi skuril
smile-1.gif

Velikost mi je tudi všeč, komot se lahko tipka z eno roko, medtem ko dvomim, da bi mi to uspelo @ 920, mogoče z malce več truda. Če bi imel telefon kamero na nivoju 920, sploh ne bi razmišljal o drugem, kajti nimam rad "ciglov", kar 920 je, ampak kaj čem...

19. jul 2007
2.893
1.609
113
Super, hvala

samo še to:
baterija
se kaj greje
Nokia navigacija (je svet ali samo ena država)
Office dela dobro ?

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Zdaj je vsaj na izbiro:
L 920 - standard, wireless polnjenje, polykarbonat ohišje, verjetno cenejša ob prihodu 925
L 925 - alu ohišje, tanjša, lažja, wireless polnjenje samo s pokrovčkom, verjetno še boljši ekran

Tole je zanimivo, ni bilo še nikjer omenjeno:
L 925 ima f/2.0 6-element lens, L920 ima f/2.0 5-element lens

Je pa huda oblika, kljub nekoliko izbočeni kameri, kar je meni logično zaradi kvalitetnih leč.
nklum.jpg

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.252
7.048
113
Navigacija dela po celem svetu, zato sem se odločil za 620, drugače bi verjetno 520 vzel. 520 ima tisto verzijo navigacije, ki dela samo lokalno. Koliko sem sprobal navigacijo, je zadovoljiva, ni pa idealna, ampak tudi še nisem srečal navigacije, ki bi bila
wink-1.gif

Greje se...malo, če se recimo res obremeni, torej kakšne igerce recimo ali pa gledanje yutuba, ampak rekel bi tam nekje mlačna toplota.

Baterijo pa težko ocenim, telefon uporabljam relativno malo časa, lahko jo skurim v enem dnevu, lahko pa deluje skoraj cel teden
wink-1.gif

Office...nisem kaj preveč uporabljal, odprl sem edino neke templejte, ki so priloženi in zgleda obetavno.

bvader

Fizikalc
14. jan 2010
2.054
0
36
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Zdaj je vsaj na izbiro:
L 920 - standard, wireless polnjenje, polykarbonat ohišje, verjetno cenejša ob prihodu 925
L 925 - alu ohišje, tanjša, lažja, wireless polnjenje samo s pokrovčkom, verjetno še boljši ekran

Tole je zanimivo, ni bilo še nikjer omenjeno:
L 925 ima f/2.0 6-element lens, L920 ima f/2.0 5-element lens

Je pa huda oblika, kljub nekoliko izbočeni kameri, kar je meni logično zaradi kvalitetnih leč.
nklum.jpg

Ja, sem bral da ima 925 eno lečo v kameri več, kar naj bi izboljšalo ostrino slike.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Mene pa skrbi amoled zaslon. Tisti, ki ga imate na drugih napravah - kako se obnese na soncu (to me zanima predvsem zaradi navigacije v avtu) ?

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Od Nokie AMOLED zasloni naj bi se odlično obnesli zaradi te ClearBlack zadeve, vsaj tako so pisali v ocenah 900ke, ki je tudi mela tak zaslon.

Drugače pa je Nokia potrdila, da bodo vse Lumie z novim updatom dobile razširjene kontrole v fotoaparatu in FM radio, z izjemo 620, ki naj tega hardversko ne bi podpirala. http://wmpoweruser.com/nokia-a...radio-and-more/

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Kaj se pa dogaja s cenami tega aparat!? Dobis ga ze za 270eur o_O 1 mesec starga

Cene so orng padle..ne morem verjet