Nokia windows phones

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Baje ni, vendar bi naj nokia suite to zadevo zmogel
wink-1.gif
(podpiral tud windows phone)

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Aha. Ja vprasanje v kaki obliko rabi te podatke.

Nov telefon bi ze bil nokija, stari pa ni. Tako da vprasanje, ce lahko na starega instaliram. Cudno da niso naredili toola, za prenos sporocil
tongue-1.gif

dules

Pripravnik
24. dec 2009
65
0
6
kako pa je z navigacijo na win mobilu katere navigacije oz proizvajalci se lahko uporabljajo ??

hvala

kako kaj pravite se bodo cene telefonov do konca leta kaj znižale

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Le Nokiini telefoni imajo že prednameščeno brezplačno offline navigacijo (Nokia Drive). Za ostale pa imaš plačljive alternative. No, meni je ratalo odklenit Optimusa 7, tako da sem lahko namestil Nokio Drive, ki je sicer ni moč dobiti na Marketplacu (ne za plačilo, ne zastonj).

Ja govori se, da bo Nokia Drive na voljo za vse z WP 8, samo se mi zdi, da bo to neka okrnjena različica ali pa online varianta. Ne vem zakaj bi Nokia pljunila v lastno skledo in drugim ponudila zastonj to kar njenim telefonom daje prednost.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
A je bil Navigon prednameščen? Za Evropo je njegova cena na Marketplacu prib. 88 eur. Draga roba. Če se ne motim, nima slovenskega glasovnega vodenja.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
BTW.. zadnjič so imeli pri M@ v e-trgovini čisto nove LG Optimus 7 po 100€ + zraven si dobil še nek tretji telefon za darilo
wink-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Kaj ne poveš.
smile-1.gif
Morda pa ravno tega prodaja, ker je nov. Zelo dober nakup za vsakega, kateri bi dal praktično drobiž za telefon.

Je optimus odklenjen? Morda mam kupca.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Citat:
Uporabnik urby20 pravi:
BTW.. zadnjič so imeli pri M@ v e-trgovini čisto nove LG Optimus 7 po 100€ + zraven si dobil še nek tretji telefon za darilo
wink-1.gif

Nimam kaj skrivati, ja, dobil sem ga prek e-trgovine. Ko sem ga kupil, ga več ni bilo v ponudbi. Verjetno sem vzel zadnji kos. Cena je bila odlična za tak hardware, moja pa ima trenutno neko skropucalo. Sem mislil, da ji bo to odlična zamenjava. No, ženska kot ženska, ona bi raje nekaj elegantnejšega. Tako je sedaj Optimus na prodaj. Če ne bo kupca za trenutno ceno, ga bom najbrž obdržal kot backup telefon. Starša imata že nekoliko dotrajana Symbiana, ki se jima počasi bliža zadnja ura.