Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Meni takšen paket ne bi koristil nič, ker pokurim skoraj nič klicev, nič SMS, nič MMS...kurim edino podatke...

Torej meni se bolj splača imeli predplačniški paket, ki me košta 5 eur na 2, 3 mesece, telefon pa si kupim v redni prodaji. In mi ne bi nič pomagalo, če bi vzel paket za 20 eur mesečno, dobim pa telefon po 30% tržne vrednosti, zadevo bi hudo preplačal.

Bo šlo zdaj razumeti, ali še kar ne?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Ti pač ne spadaš k veliki večini uporabnikov in se ti ne splača jemat paketa z zakupljenimi količinami.Si bolj kot ne izjema in zato plačaš več
wink-1.gif
Kolko G pa pokuriš mesečno? Maš verjetno instant internet?

Če veš, da boš ostal pri operaterju in da dobiš isti telefon občutno ceneje, pol pač izkoristiš to.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.235
7.039
113
Vsekakor, a polno folka okoli mene ima paket z zakupljenimi količinami, pokurijo pa niti polovico ne. Ja zakaj pa majo? Drugače bi bil pa telefon dražja, ja doh.

Nič G mesečno, ker iščem wifije, na srečo jih je zadnje čase zelo dosti povsod
smile-1.gif

Sem takoj napisal, če ima nekdo paket, ki ga pametno pokuri, potem se seveda splača, da se kupi telefon še zraven tega, če pa se vzame paket, samo zato, da bi prišel telefon 100-200 eur, v paketu pa je itak "vse zastonj" je pa bedarija.

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
rawr a nima windows phone funkcije da izkloiš POPOLNOMA prenos podatkov? to se na androidu da ker vem ker sem bratruncu to delal

masevc

Guru
2. sep 2007
3.528
895
113
Citat:
Uporabnik Nejco pravi:
rawr a nima windows phone funkcije da izkloiš POPOLNOMA prenos podatkov? to se na androidu da ker vem ker sem bratruncu to delal

Seveda se da izklopit.
Je pa prenos podatkov popolnoma obvladljiv, oziroma ni bojazni, da bo sistem samovoljno prenasal popravke. Prav tako lahko vsakemu programu prepoves prenose podatkov

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Uporabljate Nokia Counters? Lepo vse skup...

Sicer se mi jeb***, ker mam en tak paket, ki ga ne izkoristim in sem butl prosto po darjanu.
grin1.gif

Pa fakin nokia city lens....za foro naložim zadnjič v postli že, da se malce nasmejem, kaj mi bo v naših rovtah pokazal najbližjo gostilno kak Mcdonalds Kranj in Lj ampak NE.....wtf vse lokalne lukne u piko in to take da še js ne vem zanje.
bonk.gif

milos621

Pripravnik
29. apr 2008
913
10
18
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Uporabljate Nokia Counters? Lepo vse skup...

Sicer se mi jeb***, ker mam en tak paket, ki ga ne izkoristim in sem butl prosto po darjanu.
grin1.gif

Pa fakin nokia city lens....za foro naložim zadnjič v postli že, da se malce nasmejem, kaj mi bo v naših rovtah pokazal najbližjo gostilno kak Mcdonalds Kranj in Lj ampak NE.....wtf vse lokalne lukne u piko in to take da še js ne vem zanje.
bonk.gif

Kar ma Garmin (Navteq), to je tudi v Nokii
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Drugače ne mislim Nokia Drive ampak City lens.

Sicer so mogoče podatki iz iste baze....ne bi vedel, ker navigacij nisem nikoli "študiral". Odprl navigona na Trophyju - top shit, odprl Nokia Drive....super...dbest.

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
ja sej zato pravim kak so zadevo izboljšali! spomnim se da je blo zelo slabo na n95 v primerjavi s tem! podatki mislim da so enaki za oboje zato sem tak reko

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
mobisvet vprašam:

Kdaj PRIBLIŽNO bodo na voljo Nokie 920?

Odgovorijo:

Točnega datuma dostave še nimamo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Še veliki ne vejo, potem bodo pa en bogi mobisvet.
hysterical-1.gif

Citat:
Nokia Lumia 920 PureView Yellow
Star Rating

Artikel-Nr.: 10157445

Liefertermin 4-6 Wochen

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik milos621 pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Ob izidu wp8 ali kasneje.

Ali kdo ve ali bodo imel 7.8 podporo za slovenski jezik? Samo tipkovnico ali cel sistem?

Slovenski jezik so pri Nokii obljubljali ze ob usardni predstavitvi Lumie 800, ki je bila v marcu letos ... Takrat so rekli, da naj bi SLO jeziki dobili nekje maja ali junija ... Zal se danes ni nic s tem ...
frown-1.gif