Nokia windows phones

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Tud če jo maš na simobilu deluje super..
wink-1.gif

Deluje ze... samo rabis imeti blizu vticnico in ustrezen kabel
grims-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Tud če jo maš na simobilu deluje super..
wink-1.gif

Deluje ze... samo rabis imeti blizu vticnico in ustrezen kabel
grims-1.gif

Prejšnjič mi je držala 2dni 5h (uporaba wireless interneta, dost smsov, nekaj klicev)
Pa ponavadi mi vedno drži več kot 1 dan in to brez problema..
Ne vem kaj je s tvojo lumio narobe.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to smo ze obdelali
wink-1.gif
... Uporabljam ga na podoben nacin kot vse druge smartphone.... Torej 4 email racune nastavkjene kot push... Nekaj klicev, nekaj sporocil, uporaba parih aplikacij, malo fotkanja .... BT stalno on za uporabo v avtu.... WiFi tudi stalno on....

Kot kaze imava razlicen nacin uporabe...
wink-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Na servis pa tudi nisi nesel?

Takrat za moje pojme zgubiš popolnoma vso kredibilnost. Še za servis je treba vztrajat.

Kolega je nesu HTCja na servis, ker po njegovem preslabo lovi GPS signal in da je mogoče iz tiste serije, ki se prehitro praska.
smirk-1.gif
Če bo on dobil to popravljeno oz. nov telefon, potem ga bi ti tudi vsekakor moral, če ga pa ne, je pa to kritika Nokia servisa.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Na servis pa tudi nisi nesel?

Takrat za moje pojme zgubiš popolnoma vso kredibilnost. Še za servis je treba vztrajat.

Kolega je nesu HTCja na servis, ker po njegovem preslabo lovi GPS signal in da je mogoče iz tiste serije, ki se prehitro praska.
smirk-1.gif
Če bo on dobil to popravljeno oz. nov telefon, potem ga bi ti tudi vsekakor moral, če ga pa ne, je pa to kritika Nokia servisa.

Sem kontaktiral servis... samo je bilo receno, da ne morejo nic narediti... ker bi testi itak pokazalik, da je vse OK... Sploh ker je kot kaze krivec Si.mobilovo omrezje, s katerim se ocitno Lumia ne razume najbolje ... Ker z vstavljeno Tusmobilovo je bolje... ceprav je pa res, da je s Tusmobilovo kartico nisem uproabljal v vsakdanjiku... ker je pac primarna stevilka ravno Si.mobilova ...

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Jaz fon dost uporabljam, učasih sem cel dan preko wifija na netu in gledam facebook, 2 maila pa brskam wpcentral,mojang etc..
In baterija še vedno drži =)
Trenutno kaže da je bil nazadnje polnjen 19h nazaj in da bo še držal 1dan 11h. Baterija pa kaže 81%

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
osebno mi je 920 najlepiši/najboljši telefon predstavlejn do zdaj, 820 pa mi zaradi oblike grda in je nebi za noben dnar kupo
smile-1.gif
pač mam rajši obliko ki jo ima n9, 800,900 in 920 :p

Nejco

Pripravnik
15. feb 2012
125
0
16
naj že prideta lepotica (920) in grdobec (820) v slovenijo hitro da bodo stare modele znižali
smile-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Citat:
Uporabnik Nejco pravi:
naj že prideta lepotica (920) in grdobec (820) v slovenijo hitro da bodo stare modele znižali
smile-1.gif

Ne pričakuj kaj dost znižanja
wink-1.gif

Npr N95 ipd. se tudi dolgo niso znižali, čeprav so bili novi modeli zunaj

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
meni je zdržala vedno dva dni, če nisem bil v službi tudi tri dni.....pa imam veliko klicev čez dan

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
ksz

Kako je s prenosom SMSov in MMSov z windows mobile na kako od teh zadev? Malo sem iskal po netu in ne najdem, da bi to bilo mozno.