Nokia windows phones

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Ja pol pa naj majo rajši plastiko in ekran iz stekla.. saj veste.. IDrop pa tak dalje..

Drugače pa mam jaz rad malo večji in težji telefon, vsaj veš da maš kaj v roki in težje izgubiš.. (se mi še nikol ni zgodilo!)

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Eh... Drgač pa se itak ne pogovarjam kaj dost po fonu.. rajš smsam.. večino pa itak internet.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
No, kak kdo ja, ampak nekdo, ki je dosti na telefonu, ga zna to precej motiti.

Jaz recimo sedaj razumem tiste zvezdnike na TV, ko se vedno pogovarjajo po telefonu tako, da imajo sogovornika na zvočnik in držijo telefon v roki, pred ustami, ali pa nekje na bolj udobnem mestu. Seveda se gre tu tudi za show, da se sliši kaj pravi sogovornik, ampak je na tak način tudi neprimerno lažje držati telefon, kot pa naslonjenega na uho.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Dajmo darjan mal kvihtat no!
evil.gif

Ja...čeprav barvit, tole ne bo nek cegu za pičkice.
grin1.gif

Takrat je blo kok 145g? Lumia bo 180++.
grin1.gif

pbmr

Zelenc'
14. sep 2012
2
0
1
lep pozdrav,
sem nov uporabnik tega foruma in imam nekaj vprašanj. že vnaprej se opravičujem, če so bila moja vprašanja morda kje odgovorjena ampak žal nimam časa brati vseh skoraj 60 strani.
torej...
1. zanimam se za nakup telefona nokia lumia 800. glede na to, da prihaja kmalu ven tudi 820 me zanima ali se splača počakat nanjo. sem sicer povprečen uporabnik. kaj so torej razlike oziroma izboljšave med wp8 napram wp7?
2. kdaj naj bi lumia 820 prišla na naše tržišče in morda cena?
3. kakšno je vaše mnenje glede lg optimus 4xhd, ki se mi zdi, če se ne odločim za wp, morda še edini sprejemljiv android?

hvala za odgovore in lp vsem

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
1. Za povprečnega uporabnika ali celo nadpovprečnega mislim, da bistvene razlike ne boš opazil med WP7 in WP8, saj bo tudi obstoječ sistem dobil posodobitev na WP7.8, ki se bo zelo približal WP8 - začetni zaslon, dodatne funkcije, izboljšana kamera, ...

2. Lumia 820 pride na tržišče verjetno novembra, upamo da takrat tudi v Slo. Sicer je telefon večji - ekran 4.3 (800 ima 3.7) in bo vsaj na začetku dražji kot Lumia 800. Če želiš sedaj kupiti in želiš večji ekran je Lumia 900.

3. Če primerjaš z LG Optimus je potem edina primerjava Lumia 900. Ima še izboljšano kamero napram 800 in nekoliko boljši ekran in večji. Z Lumiami ne boš imel težav z zanesljivostjo delovanja, hitrostjo, odzivnostjo in tudi ohišje je zelo masivno in trpežno.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Kupi 800 ali pa počakaj na 920.

Drgač pa čez 1k smsov.. Punca in kolegi (sploh band) se use na hitro zmenmo prek smsov.. In ko jih maš neomejeno
se kar hitro zgodi da pošlješ svašta bedarij sem ter tja :D

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Samo lani je bla pa kar konfuza kam me popredalckati, ko sem bil ajfon user in squrcal 4s, anede? Letos je bistveno lazje.
hysterical-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zakaj bi pa moral na podlagi tega, kaj je komu vsec, nekoga popredalckati?
bonk.gif

Saj noben ni rekel, da se ne sme skurcat kaksnega telefona... Pac ni vse vsec vsem... in tudi idelanega telefona ni in ga tudi nikoli ne bo ...

Ampak oznacevati nekoga za fanatika ali vernika zaradi tega, ker mu je vsec nekaj drugega, se mi zdi po domace povedano bolano... In tisti, ki to dela tako, da se celo sam v to verjame (torej, da ni misljeno kot zajebancija) je verjetno malo cuden
smile-1.gif
...

Pa ne leti to direktno nate, ker tebe poznam in vem, da se rad pohecas... tako kot jaz
smile-1.gif

Jaz pravim: vsakemu svoje
grims-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ah, sej ves, da sem provokator
grin1.gif

Drugac se pa cist strinjam z vsem kar si napisal. Vse ima svoj plus in minus.