Nokia windows phones

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Softver ni... oz. delno je bil problem odpravljen z nadgradnjami... se najbolj opazno pri meni z nadgradnjo na Tango ... je pa kot kaze problem se vedno prisoten, ce je vstavljena Si.mobilova SIM kartica ...

Tako, da je problem ocitno splet okoliscin oz. odvisen od vecih dejavnikov ... Zato nekaterim dela OK, drugi pa opazajo(mo) probleme pri trajanju baterije ...

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ugodno ti mojo prodam
grims-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.228
7.039
113
Kak kdo, jaz verjetno nikoli ne bom imel appla, ker sem preveč windows whore, edino če bo apple postal toliko bolj razširjen tudi na namiznikih, kar pa je nekako skoraj nemogoče. Zdaj, ko pa bo m$ izdelal superiorno tablico, pa ni več vprašanje
smile-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
To sem se jaz že zdavnaj sprijaznil. Zahtevam pa od telefona, da mi zdrži od jutra pa vsaj tam do ene osmih, devetih zvečer. SII mi komajda zadovolji te potrebe.
Ne razumem pa zakaj imaš konstantno vklopljen bluetooth, kajti le ta je velikokrat požrešen kot strela. Tudi wifi ne vem zakaj bi imel človek skoz vklopljen. Mislim jaz sem lepo navajen da sinhronizacija mi dela konstantno in kadar vem, da sem na pokritosti wifija (služba ter doma) takrat ga vklopim. Drugače je vse izklopljeno (BT, Wifi, GPS)

ma BT mam vkljucen, ker drugace vedno v avtu pozabim vklopit in potem iscem po zepih...tak pa germ lepo v avto se avtomatsko poveze...wifi pa enako, ne da se mi vklapljat in izklapljat zadeve, ker potem nekak smartphone izgubi svojo funkcionalnost..gps pa res nimam skoz vkljucenega :D

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
pozdravljen, sem nov uporabnik lumie 800 in me zanima sledeče, ali se lahko uporablja nokia drive brez internetne povezave, oziroma ketero navigacijo uporabljete ki te povezave ne potrebuje. ali je mogoče namestiti aplikacije mimo marketa (če kdo ve kako?), ali lahko priključimo telefon na računalnik, da deluje kot usb (kopiranje in shranjevanje datotek). drugače pa sem z telefonom zadovolje, tekoče delovanje, hitro odpiranje aplikacij....
hvala za pomoč.....

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
- Nokia drive deluje brez internetne povezave (od verzije 2.0 dalje)
- Aplikacije mimo marketa je možno nameščat, če imaš odklenjen telefon (torej posegi v telefon, zaradi katerih ponavadi izgubiš garancijo)
- Telefon ne deluje kot USB (razen z določenimi posegi v telefon)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Cooper pravi:
- Telefon ne deluje kot USB (razen z določenimi posegi v telefon)

Ni res.

Editas register na Windowsih na PC-ju in ne na telefonu. Ko ga zeditas, se ti Lumia prikaze, kot mass storage device.

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
še eno vprašanje imam...Nokia drive kaže samo mesta ali lahko vpisuješ tudi hišne številke...in kako? kateri je zadnji software pri posodobitvi, če je telefom kupljen pri mobitelu?

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
282
22
18
aja pa še to, katera aplikacija je dobra za povezovanje telefon na televizijo (dnla), če sploh katera
smile-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
ksz

Se se komu zdi, da kamerca ni ne vem kaj? Ce primerjam fotke z 4s, so bolj uboge, vedno nekaj zmazan. Pa takoj, ko se slika zajame, vedno nekam na plavo potegne.

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Tudi v primerjavi iphone 4 so bl boge, vsaj pri moji. Poleg tega kar si napisal (zmazano in kr en filter bo zajemu) tudi nikoli ne izostri bližnjih predmetov in vedno izostri ozadje, ne glede na nastavitve.. recimo take fotke recimo mi z lumio še ni uspelo nardit