Nokia windows phones

luka51

Guru
16. avg 2007
14.476
5.770
113
Citat:
Uporabnik titov pravi:

Privzeto se slike shranjujejo na Onedrive, fadil to tudi ve. Ampak to sploh ni problem....

privzeto se shranjujejo v telefon. Na onedrive se dela backup če imaš omogočeno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ne razumem kaj hočeš povedati?

Storage_Sense.jpg

damirj

Guru
9. maj 2012
5.322
2.423
113
Ne pozabi, da take poceni kartice lahko nimajo dejanske kapacitete, sistemu se predstavijo z 32gb, v resnici je pa samo 8ali celo samo 4gb. Preostanek manjka. Napako odkriješ samo s pisanjem in zapolnitvijo prostora in potem branjem podatkov. Jaz osebno bi zamenjal kartico

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.102
7.632
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Ne razumem kaj hočeš povedati?

Storage_Sense.jpg

Ko sem imel tako nastavljeno, nisem videl fotografij v telefonu, bile pa so na One Drive brez problema. Določene APP niso delovale. Če pa imam shranjeno v telefonu, vse dela BP. Na SD kartici imama naloženo nekaj Gb glasbe in to mi predvaja BP.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.501
769
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Je možno da je kartica zanič? Kot sem že napisal je bila kupljena na Dealxtreme, 32GB za cca. 8€.
Če bi recimo zamenjal kartico, za kakšno, recimo boljše kvalitete, bi bilo to mogoče rešitev? Ugibanje

Seveda je mozno... Celo velika verjetnost je, da je s kartico nekaj narobe... Ne skrtari in kupi neko kartico, ki ni najcenejsi šrot... Pa glej da je cimhitrejsa (vsaj class 10 >> https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/)...

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
No, praktično nemogoče je, da bi kartica bila tako "napol" okvarjena, da dela v nekaterih programih drugih pa ne. Morda vseeno izloči to možnost, tako da če ne drugega si sposodi eno kartico, da vidiš če je enako.

Če te jaz prav razumem dela ta SD kartica povsod z izjemo "Photos" aplikacije(in najbrž kakih podobnih aplikacij, ki uporabljajo iste indexe)? Če je temu tako, gre v 99% za pokvarjene indexe, kar popraviš bodisi z premikanjem folderja na SD kartici sem pa tja, preimenovanjem, oziroma z formatiranjem, Google vrne kar nekaj takih problem in večina so jih rešili z preimenovanjem folderja/novim folderjem. Najprej za test naredi en nov folder "Test" na SD kartici in tja premakni par fotk(imaš file explorer za to, ki bo ziher videl SD kartico) in potem poglej v Photos aplikacijo. Če se bo pojavil, potem gre res za ta problem.

Nazadnje urejeno:

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.102
7.632
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Imam pa na SD glasbo, ki pa se predvaja normalno.

OK ... saj zaradi mene ni treba probavat... Ce verjames, da zaradi tega deluje OK... tudi prav... Jaz bi na prvem mestu naredil to, kar sem napisal ... Ali pa mogoce se prej formatiral kartico ...

Sploh ne mislim, da se motiš. Napisal sem kako izgleda zadeva. Bom formatiral SD kartico in ko dobim drugo SD poizkusim še z njo.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.102
7.632
113
Sem formatiral SD kartico in zaenkrat vse dela BP.
smile-1.gif

Počakam do večera in, če bodo fotografije še vedno vidne na telefonu, je izgleda problem rešen. Poročam...

Hvala za pomoč in nasvete
smile-1.gif

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Kje , kako se sedaj brska, išče programe za WP na pc-ju? Nekaj so spreminjali pa se ne znajdem več.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
656
27
28
Dravograd
Bom kar tukaj vprasal. Katero baterijo priporocate za lumio 925 in pa kje jo nabavit najbolj ugodno?
Sem ze malo gledal pa se cene kar razlikujejo.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Citat:
Uporabnik mat pravi:
Kje , kako se sedaj brska, išče programe za WP na pc-ju? Nekaj so spreminjali pa se ne znajdem več.

Če mogoče nisem bil natančen kako(kje) išæeš app-e v trgovini z brskalnikom?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Ahhh. Ku***** mozila mi ga serje. Ko sem šel na store z Internet Explorejrem je bil vse tako kot prej.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.404
2.764
113
Gledam malo cene 930 in v AT so kr v redu cene. Nekdo je imel v oglasi zapisano, da je zaklenjena na A1 omrezje. Velja to mogoce za vecino prodajanih, vendar ni omenjeno? Se da to odklenit in ne izgubit garancije, ce je le ta se veljavna?

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Če je zaklenjeno lahko pričakuješ še kar nekaj stroška. Prej raje poglej cene na ebay za odklep. Ni tako lahko, da bi sam odklepal brez da bi vedel kodo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
Če je v garanciji potem na servisu uredijo zadevo in b.p. deluje naprej. Vsaj pri meni je tako bilo. Nekje januarja sem dal na servis, popravili so oba mikrofona in od takrat je brezhiben telefon.

Če pa ni v garanciji pa ne vem stroška servisa, mogoče klic na teleray, pa bodo povedali in temu primerno znižaš ceno.

Bi pa ugibal, da je brezhibna 930 zdaj vredna cca 180 eur, za orientacijo.