Nokia windows phones

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
No..garancijo se lahko enostavno preveri preko spleta, vpišeš IMEI in ti javi, če je še v garanciji ali ne.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.820
643
113
Če boš kupoval pazi, da so robovi nepotolčeni. Pri telerayu so taki frajerji, da znajo zavrnit garancijo ob poškodovanih alu robovih, češ da je mehanska napaka po krivdi stranke.

hulio

Pripravnik
25. dec 2010
118
2
18
vesolje
PROBLEM! Po menjavi touch screena na MS lumia 535 se po vzostavitvi klica ekran ugasne (telefon ni prislonjen k ušesu).
Ali se da nastavit, da ta funkcija ne bi delovala?. Ostale aplikacije delujejo normalno.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.820
643
113
Citat:
Uporabnik hulio pravi:
PROBLEM! Po menjavi touch screena na MS lumia 535 se po vzostavitvi klica ekran ugasne (telefon ni prislonjen k ušesu).
Ali se da nastavit, da ta funkcija ne bi delovala?. Ostale aplikacije delujejo normalno.

Kot kaže steklo ali neka druga stvar pokriva senzor bližine. Ali je napačno steklo, ali pa je pri menjavi vmes prišel tujek.
Softversko se tega po mojih informacijah ne da ugasnit.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.820
643
113
Na pamet bi rekel da je blizu prednje kamere. Možno je tudi, da je crknil nepovezano z menjavo stekla. Malo poišči po internetu pod "proximity sensor".

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.373
167
63
38
ksz...

Kako je z garancijo nadomestnih delov, vgrajenih na pooblaščencu? Po manj kot letu dni mi je spet crknil mikrofon na Lumia 720. Teleray pravi "velja do izteka garancije po garancijskem listu.". Se pravi, ni več v garanciji, glede na to da telefon tudi ni več?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.167
7.026
113
A je kdo že menjal "steklo" na zadnji kameri ali kaj je tisto, plexi? Imam namreč kar fino podrajsano, pa ne vem, mogoče vpliva na kakovost fotk...se dobi na ebayu zadevo za par dinarjev, tako da neka znanost verjetno ni?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Bo kar plexi ja, zato pa je podrajsano.. In ja, zgotovo vpliva na kakovost posnetkov. Tudi dragi blackberry priv ima plastično lečo.
bonk.gif

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.538
273
83
Bom kar tukaj vprašal..

Je že kdo imel probleme na Lumia 930, da je zvok posnetega videoposnetka praktično neslišen (če ob playu prisloniž zvočnih na uho se čiiiiisto malo sliši). Volume je na max, enako mi je delal na 8.1 kot na 10, z obema programoma?

Prav tako mi zadnje čase noče več narediti focusa (tistega krogca), če zunanjo tipko pritisnem samo na pol - tole sicer imam na sumu, da je težava v tipki, saj je že precej vgreznjena v sam aparat (da o tipku za unlock zaslona, ki gleda iz ohišja mogoče samo še ene 0.3mm niti ne govorim).

Kako je z temi zadevami če rešujem v garanciji? Je že kdo dal v popravilo kaj od tega?