Nokia windows phones

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.112
7.667
113
Sem s kablom priključil telefon na računalnik in vsa zvonjenja ročno prenesel iz računalnika v mapo Ringtones na telefonu. Sedaj dela vse BP.

mat

Fizikalc
31. avg 2007
1.036
21
38
Kakor sem rekel.
smile-1.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.850
1.959
113
najrajš na babi
Na moji 620 to ne dela pri vsakem mp3. Nekatrih ne zazna. Verjetno je finta v kompresiji fajla in si moreš z ringtone makerjem pomagat. pomagat.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi o tem govorim, problem je mislim da v avtorskih pravicah, saj je nekje opozorilo.

I

Izbrisan uporabnik #488

wp je mrtev...žal

sistem ni tak slab, a je nedodelan, ni app, ni telefon

zadnjič sem moral generirat eno kodo

android app...si moral sposodit od žene telefon

ta wp imam leto in pol, glede aplikacij se ni nič spremenilo...

minimalno

I

Izbrisan uporabnik #488

in nič se ne popravlja v tej smeri, ta telefon 950 pa poslušamo nonstop kak bo zunaj...

zdaj sonže vrstenin šotoribpred trgovinami kor za iphone...
smile-1.gif

ni spletne banke, ni d3go, ni nič...karkoli rabiš ni...

za telefon in fotkanje pa je ok

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Jaz imam vse kar rabim
smile-1.gif

950 je še model izpod nokije, naslednji telefon bo pa tapravi m$, pričakujem enak grande izdelek, kot je recimo surface book, vsekakor bo presežek.

Bo pa vedno problem, ker ne bo appov...ampak pomoje bodo šli bolj v resno rabo, tam kjer se glih ne rabi spletne banke in d3go
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

resna uporaba?

klic in fotkanje...pol pa gremo nazaj na tipke za 10 let

z wp ne moreš nič delat, ker ni app...igric...nič od nič

še fb ne dela kot bi moral, nepopoln, premalo funkcij

j... se jim, redko kak popravel, na pol leta če sploh

da ne govorim kak štekajo google maps če hočeš kask link odpret

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Mene to zelo moti, ker niti ne mores namestiti google chrome brskalnika in je samo butasti internet explorer, opera je pa tudi kar nekaj...

Primarno uporabljam iPhona 6 in uporabljam brskalnik chrome s katerim sem najbolj zadovoljen na vseh platformah in deluje super, prav tako je poskrbljeno, da na iOS-u odlicno delujejo tudi vse ostale googlove aplikacije, kar na wp verjetno ne bo nikoli...

I

Izbrisan uporabnik #488

hecno mi je, ko dobim link od google maps

nalaga in nalaga, res noro nedodelano

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.219
7.038
113
Resno delo, poslovno, ne igerce in appe, recimo office, outlook, koledar, skype, etc.

I

Izbrisan uporabnik #488

skype je hroščat ne dela ok, ni popravkov blo že ohoho...

office? nisi resen ,tipkaš na phone tekste?_

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Dejte nehat se pritoževat, ker tok hudo pa spet ni!

Nadgradnja Windows 10 mobile reši večino vaših problemov. Odličen email odjemalec, nov pregleden koledar, nov brskalnik Microsoft Edge,ki je velik napredek proti Internet explorerju, en kup novih univerzalnih aplikacij,ki delujejo na PC, tablici, telefonu, xbox, itd. Čedalje več je razvijalcev, ki podpirajo sistem, zdaj ko je Windows 10 zadetek v polno. Naprimer Google je objavil in že razvija svoje univerzalne aplikacije, youtube,zemljevidi,itd.. Facebook aplikacija je za win10 mobile povsem nova in že odlično uporabna,čeprav trenutno še v beta fazi. Itd.. Razvija se konkretno.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Za neko normalno uporabo (npr. za več kot 90% uporabnikov) - zna MS Office toliko več kot WPS Office ?