Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
A 925-ka bo ostala brez nadgradnje na 10-ko?
confused-1.gif
Ali samo na začetku ne bo?

Poročilo o stanju: po tistem update-u se mi sedaj telefon resetira najmanj enkrat tedensko. Še vedno pa občasno zmrzne za trenutek, dva. To je sicer že prej delal. Kmalu bomo na istem kot Android uporabniki
evil.gif
.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Čudno, da se ti resetira. Mogoče si na taki lokaciji, da imaš slab signal? Samsung ima "feature", ki samodejno telefon resetira, če se radio sprejemnik preveč segreva, da ga ne skuri, do segrevanja pa pride, če je signal na meji. Tako se mi včasih, ko sem v kakih vuko*ebinah telefon sam resetira.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mtl pravi:
A 925-ka bo ostala brez nadgradnje na 10-ko?
confused-1.gif
Ali samo na začetku ne bo?

Poročilo o stanju: po tistem update-u se mi sedaj telefon resetira najmanj enkrat tedensko. Še vedno pa občasno zmrzne za trenutek, dva. To je sicer že prej delal. Kmalu bomo na istem kot Android uporabniki
evil.gif
.

Zanimivo, to pa meni ne počne
evil.gif
ne prej, ne sedaj, morda je prej res bil kdaj kak reset, sedaj pa sploh ne

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.113
7.668
113
Zadnje čase se meni tale Lumia 520 resetira 2-3x na dan. Kaj je narobe? Prej je bilo vse Ok.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj se nič ne vidi...

Beri:

Update2 : We have been able to confirm that this case is actually more than that. It is meant to hide the final design of the phone and ID anyone who uses it publicly. Specifically:
It is meant to hide the real shape of the phone and prevent leaks about the final design, mainly the back part
It cannot be removed from the engineering sample
To track leakers, the case has identifying information including: shape of the case (number of stripes, space between stripes); upper/lower cases for letters: there is a sort of binary code: MicRoSoft MObIle, MICrosOfT mObILE, etc.; The phone is ugly with this 'special' case and the shape hurts your hand when you hold it

All of these things about the case are meant to distract people from using the prototypes in public. This also means the owner of that phone is likely in a meeting right now and about to get fired

:D

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Jop...nasedel sem
wink-1.gif

Imajo pa gor WP 10 build 10240, mi pa samo 10166 verzijo, kaj te mučkajo da ne dajo ven nove :/