Nokia windows phones

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.117
10.968
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Kje pa je gdr2?

Točno to tudi mene zanima. Vse, kar wp8.1 manjka, je urejeno v gdr2. Ne rabim wp10 s čisto novimi in svojimi forami.
rolleyes-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Čudno, da se ti resetira. Mogoče si na taki lokaciji, da imaš slab signal? Samsung ima "feature", ki samodejno telefon resetira, če se radio sprejemnik preveč segreva, da ga ne skuri, do segrevanja pa pride, če je signal na meji. Tako se mi včasih, ko sem v kakih vuko*ebinah telefon sam resetira.
Bi znalo biti kaj na tem, da se mi večkrat resetira, če je signal slab. Se mi je pa že tudi doma, kjer je 5 črtic.

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Čudno, da se ti resetira. Mogoče si na taki lokaciji, da imaš slab signal? Samsung ima "feature", ki samodejno telefon resetira, če se radio sprejemnik preveč segreva, da ga ne skuri, do segrevanja pa pride, če je signal na meji. Tako se mi včasih, ko sem v kakih vuko*ebinah telefon sam resetira.
Bi znalo biti kaj na tem, da se mi večkrat resetira, če je signal slab. Se mi je pa že tudi doma, kjer je 5 črtic.

Tole z resetom je že stara zgodba, a obstaja rešitev. Prva, naloži si popravek. Če deluje super če ne pojdi na servis.
Sam imam lumio 1020 že skoraj 2 leti, prve tri mesece je bilo ok, potem pa reset cca 1x 2x tedensko. Pa sem hodil na servis in dokončno dobil nov telefon. Nobenega reseta odkar imam novega.

bertoncl

Guru
4. jun 2015
1.822
647
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Recimo, da spada tole sem
wink-1.gif

http://www.windowscentral.com/nokia-sells-here-german-car-consortium-made-audi-bmw-and-daimler

Torej nokia je prodaja telefone microsoftu za 7 miljard, here oddelek audiju za 3 miljarde...10 miljard v par letih, ni slabo za firmo, ki je propadla?

Nokia je zelo daleč od tega da bi propadla. Mobilni telefoni so nekaj časa delali minus, potem so jih prodali, sedaj so prodali še Here. Cela firma pa stoji precej trdno, pred časom so namreč prevzeli Alcatel Lucent (omrežja).

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Popravek je gor (verjetno), saj je najnovejša verzija gor. Tisti program za preverit, če je gor, mi je pokazal, da je vse ok.
Bom še razmislil glede servisa, ker nimam ravno časa stalno skakat tja in nazaj.

I

Izbrisan uporabnik #488

Instaliran imam preview for developers. Prvo so,še bili redni popravki, sedaj že mesece nič...

Kak je s tem?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.231
7.039
113
Ni to to, on govori o preview for developers, ti pa o windows mobile 10 insiderskih različicah.

Snecer, windows mobile 8.1 je skoraj mrtev, tako da ne pričakuj kaj več od njih. Čez cca mesec dni pride win10 RTM verzij, do konca leta pa nekje uradna WP10 verzija.

8.1 bodo pomoje dali samo kaj ven, če bi prišlo do kakšnih problemov z varnostjo, kar pa je pri WP skoraj nemogoče.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Ne mesece sigurno ne. Nekaj več kot en mesec ni bilo nove verzije. Včeraj je bil izdan build 10512, pa si preberi kaj so odpravili in kakšni so novi bugi, preden boš spet ropotal, kako ti nekaj ne dela.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Če bodo predolgo mečkali z novimi telefoni, bom moral kupiti nekaj drugega. 930 me ne prepriča, drugega iz WP tabora pa ni.

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Verjetno ima samo na W10 po tem kar berem ti nikakor ne priporočam it, majo še ogromno bugov za odpravit.

I

Izbrisan uporabnik #488

Na pc w10 itak ne bom dal, na telefon pa ja, je lahko še slabše kot je?

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Vedno je lahko se slabse. Ali pa boljse. Odvisno kak si po naravi. Ce si poskusil wp 10166 potem ves kaj bo v koncni fazi, zdaj samo se buge odpravljajo, novih funkcionalnosti pa ne bo vec.

Resolver

Fizikalc
18. jun 2008
1.836
0
36
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Septembra pride 940, ta ti tudi ni kul?

Ni kul. Ko bom videl, bom verjel. Pomembno je, kdaj bo na voljo v Slo in ne, kdaj bo stvar predstavljena. Prvi val seveda vedno izpustim, ker preplačevati mi ni kül. Do the math.