Nokia windows phones

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Meni se resetira, bom tole probal, čeprav imam vse posodobitve gor (ne preview, temveč samo original verzijo).
Se mi je pa sedaj že 2x zgodilo, da nisem mogel sprejeti klica. Enostavno ekran ni reagiral. Zmeraj slabše gre...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Tisto, ko klikaš ko nor, pa ni odziven ekran?

To se meni tudi dogaja ja, ena rešitev je, da si daš gor gestures beta app in se javiš "prostoročno", druga rešitev pa je, ki sicer ne deluje vedno, da izklopiš telefon oz ekran s on/off tipko (klic bo ostal aktiven, oz bo zvonilo) in ga spet prižgeš, potem pa včasih začnejo delovat tipke.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
To ja. Gesture imam, ampak nimam nastavljeno na sprejem klica. Ni to vedno pametna zadeva
grin1.gif
.
Izklop/vklop ekrana ni pomagal.
Sem sedaj sprobal ta app in je z mojim telefonom baje vse super
hysterical-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Pa z 1020 je mislim da več stvari narobe, sem že zasledil, da marsikomu ne dela ok, kaj takega pa bi bilo lahko pa mi ni jasno. Mogoče so kakšne slabe serije bile, tako da bi jaz težil na servisu...

sprobaj gestures beta, meni je delovalo presenetljivo OK, mora pa dejansko biti na vodoravni podlagi, potem pa ga dvigneš k ušesu..tako da je margin of error zelo majhen, meni včasih ni delalo, če ni bilo čisto lepo na podlagi, ipd...vsekakor je rešitev za ta problem
smile-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Eh, je že ok. Če se mi zgodi pač počakam, da klicatelj obupa in pokličem nazaj. Dobro je vsaj to, da ni potrebno restartat telefona, temveč takoj potem dela ok.

Če bo šlo s takim tempom naprej bo čez par nadgradenj WP isto sranje kot Android.
grin1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Potem pa lahko uporabiš gestures beta, da zavrneš klic, pa pokličeš takoj nazaj, da ti ne gre minuta v nič, ko gledaš kdaj bo nehal zvonit
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Eh, iskreno povedano: telefon imam zato, da ga uporabljam, ne pa da bom nastavljal in prilagajal milijon stvari.
Če bi to hotel, bi si kupil Androida. In ravno to mi je bilo pri WP7 najbolj všeč. Nastavil leta 2010 in do 2014 nisem nastavljal NIČ, reseta nobenega, nič. Potem veselo presedlam na WP8 in se moram jeb... s takimi ''Android'' zadevami.
S tem, da to še nekako požrem, kar me pa razkuri do konca je pa to, da sem kupil 925-ko zaradi fotiča. In sedaj ne nosim več s seboj fotoaparata ampak službeno pa rabim ''fotkič''. In le ta je na 925-ki odličen (za moje potrebe), ampak že nekajkrat se mi je zgodilo, da je ekran samo potemnil ali pozelenil in to je bilo to. Potreben restart, potem običajno spet dela normalno. Ni mi jasno, kako si to lahko dovolijo.

PS: Da se razumemo: še vedno ne zamenjam tega polizdelka od Nokie 925 za Androida
grin1.gif
. Ampak, če bo do nadaljevali s tem tempom, potem ...
PS2: A bo 925-ka dobila WP10 official upgrade?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.232
7.039
113
Aja, 925 imaš...ta je očitno zaklet, ker tudi snecerja jezi
wink-1.gif

WP10 bi naj šel na vse 8.1 naprave, lumie ziher, za ostale brande edino ne vem.

Meni WP10 laufa na 620, tako da bi na 925 že zdaj letela
wink-1.gif

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
A je kaksen uporabnik Lumie 535? Bral sem o tezavah z displayem. Naj bi posodobitve to odpravile, lahko kdo potrdi?

Azgard

Pripravnik
5. feb 2011
688
0
16
Citat:
Uporabnik srv pravi:
A prav razumem, da bo treba dodati $99 (pri nas € 100+) za Continuum!?
Ne...
Continium je software zadeva, kako ti povežeš zadevo na ekran imaš polno svobodo. Lahko brezžično preko Miracast, lahko preko poceni kitajskega USB-DisplayPort adapterja, lahko pa preko 100€ Microsoft dock/adapterja.

Čeprav, če misliš zadevo uporabljat kot dejanski workstation dock pride zelo prav(ni se treba omejiti na Microsoftovega), za samo občasno pa lepo Miracast + bluetooth za miško in tipkovnico.

Nazadnje urejeno: