Nokia windows phones

I

Izbrisan uporabnik #488

Manj kot 2s od vibriranja naprej kolko sem pač lahko točno zmeril

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
hmmmm....

in nisi nikdar posumil, da je razlog za tvoje težave s telefonom ravno....developer "preview". Preview, kot že beseda navezuje...
sprasujem se.gif

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.548
283
83
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
meni dela normalno, mas kaksen specificen clanek ?

brezzicnega pa nimam

lp

noben specifičen članek. Klasičen zurnal24.si, v IE, ne odpre nobenih člankov.

P.S.: Uporablja kdo nosilec za lumio 930 za v avto? katerega? Nekaj moram sedaj kupiti, pa ne vem kaj je trenutno best-buy

Kenu airframe, super zadeva...

Lahko samo poveš, ali uporabljaš Kenu airframe navaden ali +? Sem se navdušil za tale nosilec, sedaj pa ne vem, ali naj vzamem + verzijo ali navadnega (pri navadnem bom očitno mogel vzmet skoraj do konca raztegniti, da vstavim telefon, pri + verziji je tega raztegovanja manj, saj je nosilec širši)?

PaviGFY

Pripravnik
13. dec 2011
407
3
18
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
hmmmm....

in nisi nikdar posumil, da je razlog za tvoje težave s telefonom ravno....developer "preview". Preview, kot že beseda navezuje...
sprasujem se.gif

hmmmmm.. se pridružujem
smile-1.gif

sem pisal že tem, men se je telefon sam restartal, potem tudi kdaj ugasnil, pač težave DP. Odkar uporabljam uradne posodobitve, nobenih težav in seveda trkam les.

I

Izbrisan uporabnik #488

Kje pa, sem vmes mel original 8.1, mislim da 14 dni pa je bilo vse enako.
Baterijo žre ne glede na sistem.

Zakaj sem dal DP gor že v štartu?

Ker telefon ni imel notification-a in še par zadev.

Najhuje je, ker ni aplikacij in baterija, zato je nekonkurenčen, izstopa pa fotoaparat, izgled in kvaliteta izdelave.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Saj baterija ni posledica napačnega delovanja, ampak je normalno takšno delovanje, konec koncev se gre za dokaj potraten pameten telefon, lahko pa izklopiš "bombončke" pa bo držala dlje
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Ko pravijo, da lahko izklopiš procese, da jaz kao ne znam
smile-1.gif

Izklopljeno imam samodejno posodabljanje... a lej ga zlomka, telefon kljub temu sporoča, da so popravki v trgovini ali za sistem.

Pomeni, da v ozadju drsa in ima zabavo, in tega ne moreš preprečiti.

Na Androidu je to delalo ok. Če si kliknil, da ne utruja s popravki, ni bilo ne duha ne sluha.

Zato pravim, da v WP ne vidim, kaj se dogaja v ozadju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
No, saj ti procesi tudi ne požrejo blazno baterije.

Največji porabnik je vsekakor zaslon. Zmanjšaš svetilnost, izklopi berljivost na soncu, etc..

damirj

Guru
9. maj 2012
5.346
2.429
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ko pravijo, da lahko izklopiš procese, da jaz kao ne znam
smile-1.gif

Izklopljeno imam samodejno posodabljanje... a lej ga zlomka, telefon kljub temu sporoča, da so popravki v trgovini ali za sistem.

Pomeni, da v ozadju drsa in ima zabavo, in tega ne moreš preprečiti.

Na Androidu je to delalo ok. Če si kliknil, da ne utruja s popravki, ni bilo ne duha ne sluha.

Zato pravim, da v WP ne vidim, kaj se dogaja v ozadju.

Ajd, zdaj pa ze nakladas. Nic ne sporoca posodobitev aplikacij, ce tega nimas vkljucenega. Baterija pa isto zdrzi kot konkurenci, 2 dni povprecne uporabe, lahko pa jo izpraznis v nekaj urah, kar je enako kot drugje.

I

Izbrisan uporabnik #488

No, Unifi, al kak se reče tisto od Telemacha pa mi sedaj lepo deluje.

Kaj je pa drugo novega pa ne vem, meni deluje vse enako

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
V čem je sploh finta tega unifi, kje vse, v mb, to deluje? Ker zadnič sem recimo v ukc videl da imajo telemach wifi, pa je lepo delalo, v čem bi bila prednosti unifija?

I

Izbrisan uporabnik #488

Vsepovsod, kjer ima Telemach monopol po Balkanu.

Skratka, ko prideš v območje Telemach wifija se avtomatsko poveže na wifi router, za katere je enako geslo, ki pa ga ne rabiš vedno znova vtipkat.

Ker se shrani v sistem.

Vse je avtomatsko, takoj ko zazna Telemachovo wifi/unifi omrežje.

Tudi ko boš šel v UKC se bo avtomatsko logiral, do sedaj si pač moral vedno tisto pozdravno okno še klikat itd.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.267
7.049
113
Aja...kaj pa vem če mi všečno da se telefon sam od sebe povezuje na net. Res je da je WP bolj varen kot kak android, ampak vseeno...