Nokia windows phones

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.296
23
38
Murska republika
Daj naj nekdo razloži kot treba ves postopek , ne razumem angleški in mi je bolj teško, ko sem se prijavil na gornji link ---opis postopka ---kaj je treba na tisti strani oz kako začeti?

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Na tisti strani mislim, da ni potrebno nič posebnega, samo registriraš se - prijaviš se s svojim Microsoft računom in potrdiš registracijo in je to to.

Trenutno mi ne odpre strani, je preobremenjena, sam sem se registriral že pred meseci in se ne spomnim kako točno gre.

No v glavnem, ko si registriran na app studio, potem pa samo še na telefon namestiš tisto aplikacijo in greš pod posodobitve in bi ti jih moralo najti.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Če sprašuješ glede posodobitve ne rabiš. Ostane vse na telefonu. Oziroma se ti avtomatsko shranjuje na nastavljen račun - microsoftov ali google.

kreden1

Pripravnik
5. nov 2010
289
0
16
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Tu v tem programu se omenja nekaj o izgubi garancije , kako je s tem?

Obstaja možnost, da ti ne priznajo garancije, če neseš telefon na servis s to posodobitvijo pred polnim lansiranjem, ampak posodobitev je uradna in identična tisti, ki bi jo sicer prejel poleti, tako da presodi sam, ali boš tvegal ali ne.

Dva do trikrat pa posodobi, ker je več posodobitev, ki jih mora namestiti v zaporedju.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Almost done...

Upam da ne sfali baterije prej
wink-1.gif

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Evo preparing to install.. tak da še malo pa bo to to.. Če kdo hoče met Cortano vklopljeno pa morate dat regijo in jezik na US pa če pol ni med appi dajte reboot.. Kak hitro se pa regija in jezik spremeni se tudi Cortana izbriše.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Evo preparing to install.. tak da še malo pa bo to to.. Če kdo hoče met Cortano vklopljeno pa morate dat regijo in jezik na US pa če pol ni med appi dajte reboot.. Kak hitro se pa regija in jezik spremeni se tudi Cortana izbriše.

S tem pa se očitno zjebe dostop do store-a, vsaj pri meni

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48

Jaz ti pa odsvetujem nadgradnjo in da počakaš na uraden izid posodobitve. Navsezadnje gre za developer različico in ta je izdana, da se najde čim več napak pred lansiranjem uradne različice. Če ne veš kaj delaš, pa da ti še angleški jezik ni domač, imaš lahko več težav kot koristi .... Samo moje mnenje, odločil se boš pa sam
smile-1.gif

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
To je uraden RTM WP8.1 in ni kakšna beta varianta ali kaj podobnega... So pa lahkotežave s kakšnimi driverji od npr. Samsunga.

retro, počakaj kakšen teden, da boš videl, če bo kdo poročal o kakšnih težavah z Lumio 920, če jih ne bo lahko mirno namestiš.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Hm. Meni store ne dela in IE ne prek gsm podatkovne povezave

Pa tudi nikjer ne najdem background tasks, je sicer nekaj pod battery, al je to to?

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Store ne dela ker je outage trenutno ne zaradi nadgradnje lol.. Pa dajte mal brat novice na WPcentral.

Jaz tudi ne najdem backgroudn tasks.. malo moteče.

EDIT: ja pod battery je sedaj =)

Nazadnje urejeno:

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Store je globalno offline. 😃

IE - mogoče DataSense kompresija in so trenutno strežniki dol? Izklopi DataSense kompresijo.

Backgrond taski so pa po novem pod Battery Saver appom ja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Drugače pa kaj pogrešam, ali pa ne najdem...en app mi je hudo žrl net, sicer me ne moti če sem na wifi, ampak preko gsm pa škoda dnarja. Bilo bi fino, če bi bila možnost, da se določenem appu onemogoče dostop do neta prek gsm omrežja.

Ps, tudi here zemljevidi imajo update