Nokia windows phones

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
mislim da boš neverjetno pozitivno presenečenj, ko boš spoznal, da se ti s telefonom enostavno ni potrebno popolnoma nič ukvarjat.
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Windows Phone OS je najprej stestiran na podhranjenih telefonih. Ko tam dela tekoče, se ga porta na boljšo strojno opremo in dodaja funkcionalnosti. Zato WP 8.1 teče gladko tudi na Nokia Lumnia 520...

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
razmišljam da bi menjal samsung xcover za nokia 625.
Telefon sem že mel v rokah in mi je všeč. Z raznimi rootanji in to se mi neda več ukvarjat.

kako je win8? zadeva dela iz škatle al je treba tudi stvari rihtat kot na droidu, ki je poln sranja dokler ne spucaš?

Troll.

PS: Lani kupil prvega Androida, še nič rihtal, zadeva deluje iz škatle vrhunsko ! Nekaj appov je sicer bilo zraven, ki mi niso dišali, ampak to samo disablaš in pozabiš, da so kdajkoli bili v aparatu.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.499
5.790
113
in s tem, ko jih disejblaš še vedno kradejo plac v spominu, ki bi ga lahko uporabil za druge stvari. na določenih telefonih srednjega ranga pa tega placa hitro zmanka. razni launcherji, ki jih nemoreš prilagodit in moreš druge nalagat ipd...
pač včasih mi je blo tako jajcanje ok, zdaj se mi preprosto nelubi.
Drugo je čisti google android

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
in s tem, ko jih disejblaš še vedno kradejo plac v spominu, ki bi ga lahko uporabil za druge stvari. na določenih telefonih srednjega ranga pa tega placa hitro zmanka. razni launcherji, ki jih nemoreš prilagodit in moreš druge nalagat ipd...
pač včasih mi je blo tako jajcanje ok, zdaj se mi preprosto nelubi.
Drugo je čisti google android

Tudi jaz sem presel iz androida na windows predvsem zarad tega, ker zelim, da telefon sluzi meni, ne da sem jaz njegov suzenj...
tekoce delovanje, enostavnost in user friendly so odtehtal se kaksno manjso pomanjkljivost. Je pa res, da tudi teh zadnjih "pomanjkljivosti" kmalu ne bo vec, s konkretno posodobitvijo WP8.1, ki prihaja naslednji teden.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ja, precej funkcionalnosti ogriženega japka bo prinesel. In to dobrih.
Dejansko bo res veljalo da bo Android za igrače...

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Zanimivo kako te pomankljivost se par mescov nazaj niso ble pomankljivosti...
Saj veš, vsakič več si želimo
smile-1.gif

Predvsem sem vedno hvalil celotno zasnovo sistema.
Je pa prav, da prihajajo dodatne, nove funkcionalnosti!

Na primer iPhone, je šele pred 2 letoma dodal notification center, pa pred tem tega 5 let ni noben pogrešal ali kritiziral...
Vsak sistem ima svoje prednosti in tudi slabosti, odtehtat je potrebno kaj nekomu več pomeni.

Mraz

Pripravnik
13. nov 2010
135
0
16
Nokia 625 mam manj kot 2 tedna in je zakon! .. Telefon ni treba nič rihtat, vzameš vn pa je to-to.. Pol pa ko greš na store pa itak gledša vse okol =)

Jurci

Pripravnik
26. mar 2009
129
2
18
Citat:
Uporabnik Mraz pravi:
Nokia 625 mam manj kot 2 tedna in je zakon! .. Telefon ni treba nič rihtat, vzameš vn pa je to-to.. Pol pa ko greš na store pa itak gledša vse okol =)
Kako si pa zadovoljen z zaslonom pa baterijo? Se pozna "samo" 512 RAMa?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Se pozna, a vprašanje če ti bo moteče. Recimo zgodovina v ie se nalaga veliko dlje, kot pri 920...

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
smile-1.gif

Na primer iPhone, je šele pred 2 letoma dodal notification center, pa pred tem tega 5 let ni noben pogrešal ali kritiziral...
Vsak sistem ima svoje prednosti in tudi slabosti, odtehtat je potrebno kaj nekomu več pomeni.
prednost wp pred iosom pa je?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.257
7.048
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
smile-1.gif

prednost wp pred iosom pa je?

http://forums.wpcentral.com/windows-phone-8-1/273769-what-does-wp8-1-have-ios-android-do-not.html