Nokia N9

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Je, jaz sem ga dobil. Pa skoraj noben ne opazi da je v ovoju in mislijo da je to z ovojem skupaj telefon :D
Drugače je pa par strani kjer imajo uporabne aplikacije.
Apps:
meedocs,
filebox,
foreveralone,
meedav,
meescan,
meecast,
call blocker,
easy list,
Qquickbeer :D,
currency,
netwiev,
restartme,
cute tube,
easynote,
screencapture,
ovp,
themechanger,
sigma player,
apps (aplikacija s katero lahko dostopaš v apps for meego kjer je kar nekaj teh naštetih aplikacij),
N9 QTweak (skoraj nujno),
talk,
Mesinput (inštaliraj slo tipkovnico),
flashlight,
togle psm

To je na hitro kar sem našel zase po 1 tednu.

niofgnfweffw

Pripravnik
1. feb 2012
33
0
6
Ja, po videjih se vidi da je zlo tanki ovitek kar je super! Zdaj pa lahko odgovoriš par vprašanj.
1. Kateri model maš 16/64 GB? In v kateri barvi?
2. Kako si zadovljen z telefonom?
3. Kolko si plačal? Z naročino ali brez nje?
4. Ali uporabljaš različico PR 1.1?
5. Ali je veliko zatikanja? Kje največ?
6. Je že kdaj zaštekla tako da si ga mogel na silo izklopit z gumbom za izklop?
7. Ali je mogoče iz nastavitev v telefonu izklopiti samodejni zasuk zaslona v aplikacijah (splet, drive)? Če je s pomočjo terminala ali z nastavitev direkt?
8. Ali imaš vklopjen Developer mode ali ne?

HVALA ZA ODGOVORE
wink-1.gif

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
1. Uporabljam 16gb črno ampak bom šel na 64gb (z nekim domačim bom menjal). sem mail poslal na info@simobil in so mi zatrdili da bodo dobavili belo 64gb verzijo. Sicer pa še ne vedo kdaj točno.
2. Zelo. Največ zatikanj mogoče double tap pri odklepanju, ampak imaš gumb za odkleniti.
3. Dal 200 z naročnino, pri simobilu za 24 Eur/mesec s 1000sms/mms, 1000 min simobil, 0,10€ v druga omrežja, 400 Mbs prenosa (paket orto u nulo z midi plus opcijo).
4. Da PR1.1 (sem vprašal in so rekli da ne dajajo več brandane telefone, tako da operater ne zavleče updata). In kolikor sem po telefonu šaril, ni nobenega znaka da je od simobila.
5. Ne.
6. Da vse se da nastavit. Brez terminala, sam je treba malo v settingu poiskati (update v PR1.1).
7.Da.

niofgnfweffw

Pripravnik
1. feb 2012
33
0
6
no jaz uporabljam mojd pri debitelu stane trenutno 288€ kupit si pa mislim 16gb cyan model pa me zanima če kdo ve kdaj bodo cene še malo padle
smile-1.gif
vsaj približno kdaj ker težko čakam amapak bi raje dal malo manj za telefon

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
Meni je všeč samo možnost, da lahko na mobilniku poljubno menjaš OS-e, da imaš prosto izbiro tako kot na PC-ju
smile-1.gif

niofgnfweffw

Pripravnik
1. feb 2012
33
0
6
meni je ta novi ics ni tako všče kot predhodnik gb, pa niti nna sploh mi ni všeč android je pa fajn malo experimentirat
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Ne vidim razloga, zakaj to ne bi delovalo, najbrž pa za naše mobilne TV-je ne bomo videli posebne aplikacije, ampak bo potrebno spletne naslove posameznih kanalov vpisovati v predvajalnik (oz. brskalnik). Nimam N9 vendar predpostavljam, da se kanale da shraniti v predvajalniku na podoben način kot pri N900. Če pa to ni mogoče, je na voljo KMPlayer.

KMPlayer za N9
kmplayer.jpg

Kako npr. deluje Tušmobilova mobilna TV s KMPlayerom na N900 si lahko ogledaš tukaj.

Nazadnje urejeno:

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Mobilna TV se da gledat na tem telefonu.
ali telemach D3GO?

Lp

Da, jaz sem si naredil bližnjico na brskalniku, katero sem shranil na "namizje" telefona.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.592
2.405
113
Pomurje
Super.
Še kakšna mnenja oz predlogi.
Zaenkrat tako rangirajo za nakup:
1.N9
2.iphone4s
3.N8 (še sploh nisem gledal, kakšen je ta telefon)

Telefon bom imel cca 3 leta, večina pogovori, ostalo e-pošta in brskanje po spletu.