Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ja avtocesta sredi primorske bi pa vendarle lahko bila vrisana
Pa ne gre za noben nov predel ali kaj takega.
ja ne vem kako je, jaz sem včeraj uspel naredit zastonjsko verzijo gor in je isto kot je zgoraj na slikici od E72, s tem da imam 5230, naložil pa sem zemljevide slovenije in hrvaške gor, sem šel od Dravograda v Zagreb, in edino v Mariboru se je izgubil, oz. 10km iz maribora, kjer je nova pentlja in en del AC proti gruškovju, ki je še ni vrisane, v zagrebu brez problema, točno, vse tiste male ulice in enosmerni promet, me je vodilo praktično do mesta, kamor sem šel, edino enih 500m prej sem kar sam zavil v parkirno hišo, potem pa navigacijo prestavil na Hoja, in spet ni bilo problema
kako sem pa rešil z navigacijo:
najprej potegneš dol Nokia Map Loader, vključiš bluetooth in povežeš s pcjem (če imaš že prej seznanjeni napravi, potem vse naredi samodejno), označiš katere zemljevide hočeš (v mojem primeru Slo + Cro kar je bilo nekje 50MB + prvič, ko nalagaš, downloada še nek index evrope, ki je čez 50MB), in takoj tudi samodejno naloži na telefon.
Potem sem imel probleme, s tistim, ker mi je hotelo kasirat 3€ oz. 10€ za celo leto. Tisto odjebeš, in potem (moram priznati, da ne vem točno kako, a me je samo vprašalo) preveriš posodobitve v telefonu, potem pa naložiš 8MB veliko posodobitev za ovi maps, ki pa sem jo posodobil direkt prek telefona (UMTS)
vsa zadeva deluje potem tudi brez interneta, saj sem izklopil GPRS za tujino, pa tudi v Mapsih na telefonu sem izključil internet, se pa na odprtih mestih najde tudi brez interneta v parih sekundah