Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kolegica ga ima tri tedne in na displeju so že vidne rise, niti sama ne ve kako jih je dobila, meni se osebno ne dopade ker je preveč ostrih robov čeravno je lepo zaokrožen, ostalo pogojno da .
Displej niti malo ne sliči na gorila glass kvečjemu na dober polikarbonat zaščiten z kakim premazom, če primerjam Prestigio 4500 duo in Nokio lumnio 920 je razlika v kvaliteti displeja očitno v pri Prestigia , vem da me boste demantirali vendar na mojem 6 mesecev starem Prestigiu ne boste opazili niti najmanjše praske sama trdota displeja v primerjavi z lumnio je res v prid prestigia.
Kako zalepiti folio na Nokio pa je že znanstvena fantastika kajti zavihani robovi displeja ki izstopa iz ohišja to folio ne pustijo na robovih nedotaknjeno niti dva dni in že se viha--iz izkušenj kolegice --jo je nemogoče imeti na displeju daljši čas -
Razlika je te v tem, da ti si ded, pa imaš telefon v hlačah, ona pa je baba pa ga tlači v torbico, kjer se lepo "butka" ob vse ostale nepomembne ženske predmete
Jaz dam vedno v tisti žep, kjer nimam nič drugega zraven, to je malce neumno, da bi dal v isti žep, kot imam ključe recimo ali pa kovance. Pa itak ni tolko placa, da bi imel še kaj zraven, že sam telefon je včasih moteč
Navedel sem samo tisto kar sem videl na telefonu, tanjši zaslon gorila glass2 ,na Lumnii 920,ki je zaščiten z protioljnim premazom je bolj občutliv na praske in to nava jajo tudi drugi uporabniki tega telefona, to je dejstvo in pred tem ne moreš ubežati.
Bojda se to ne uniči steklo, ampak je posledica poškodb na eni foliji ali premazu, katerega ima nokia še preko "stekla". Če se ne motim služi temu, da se ne poznajo kaj preveč prstni odtisi, bo pa kak lumia 920 expert tole boljše vedel
Sijan-- ne boš me prepričal videno ne potrjuje tvoje navedbe, pa če se praska poseben premaz na displeju in to bi bilo verjetno ta pravo je na izgled grdo, Prestigio ima debelejšo gorilla glass in je brez premaza se res bolj zamasti pa vendarle je brez prask--v prid Prestigia--
Ni pa rečeno da jo ne bom v kratkem imel ---
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.