Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
Ok tist 1€ bom preživel. A pa se da prijaviti torej, da imaš svoj youtube profil gor?
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Wlan je običajno hitrejši in pokuri tudi nekaj majn energije pa še zastojn je
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
ksz.
Mene pa zanima katero aplikacijo uporabljate za youtube? To ki sem snel z marketa je katastrofalna, pač zgolj mobilna verzija youtuba, kar mi je pa najbolj moteče je pa to, da ne najdem kjer se lahko prijavim v aplikaciji, da bi imel torej na razpolago liste iz mojega profila. Je pa dejstvo, da tale WP8 aplikacija ne seže niti do gležnja tisti za andoridPa kakšna alternativa internet browserju bi bila tudi dobrodošla. Nad ostalim pa zaenkrat nimam večjih pripomb nad WP8.
Citat:
Uporabnik Pakul pravi: Pa kakšna alternativa internet browserju bi bila tudi dobrodošla. Nad ostalim pa zaenkrat nimam večjih pripomb nad WP8.
Če imaš W8 obstaja kvalitetna aplikacija Win 8 Controller: Win8 Controller lets you control your Windows 8 PC as if it is a tablet. Just using your Windows Phone, you can experience the Windows 8 gestures like pinch, stretch, rotate, swipe, side gestures etc.Citat:
2. Obstaja kaksna aplikacija, da bi preko wifija dostopal do PC-ja in pregledoval, urejal, zaganjal (streamal) razne multimedijske vsebine?
Citat:
Uporabnik Sijan pravi:
Če imaš W8 obstaja kvalitetna aplikacija Win 8 Controller: Win8 Controller lets you control your Windows 8 PC as if it is a tablet. Just using your Windows Phone, you can experience the Windows 8 gestures like pinch, stretch, rotate, swipe, side gestures etc.Citat:
2. Obstaja kaksna aplikacija, da bi preko wifija dostopal do PC-ja in pregledoval, urejal, zaganjal (streamal) razne multimedijske vsebine?
http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/win8-controller/15f8c3dc-a712-42ae-8f83-ce7e100dada1
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Glede na to, da ostalim podpira brez updejta, je verjetno problem nekje drugje. Kako je pa s pokritostjo lte tam kjer si?
Citat:
Uporabnik kreden1 pravi:
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Glede na to, da ostalim podpira brez updejta, je verjetno problem nekje drugje. Kako je pa s pokritostjo lte tam kjer si?
Sem v območju pokritosti, vendar to ni problem. 4G še vedno ni na voljo za izbiro v nastavitvah mobilnega omrežja. Drugače imam pa od Mobitela 920-ko, regija Adriatic. Bom poskušal s Speedtestom, kakšna je hitrost mobilnega omrežja.