Nokia Lumia 1020

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Se ti zdi, da sta se ta dva kaj posebej matrala s photoshopom:

https://www.youtube.com/watch?v=mMB7Zi8Yz6I

Kot je bilo zapisano ze zgoraj. Upostevaj, da ima 1020 nekaj stvari, ki ga vsaka posebej dvigne nad ostale telefone. Vsaka posebej. Ko jih zdruzis dobis kar pac vidis na teh videih.

In link das direkt na apple stran
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Točno o tem sem govoril. Res da glede na youtube video ne moreš oceniti kvalitete fotoaparata, samo to je pa bolj podobno mojim fotkam
smile-1.gif
Fotke iz tega videa niso nič posebnega. Vsaj ne v primerjati s tistimi "promo" fotkami par postov višje.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Promo fotke so nepomembne. Ne samo da so obdelane, ampak tudi ne ves s cim so bile delane.

Pomembne pa so fotografije profesionalcev in amaterjev. Iz prvih vidis kaj aparat zmore iz drugih pa kaj zmore brez kakega truda. Kot vidis pri tistih dveh, ki sta hodila po mestu, zmore dober zoom.
Kateri drugi telefon si videl da tako dobro zumira med snemanjem videa?
Kateri drug telefon tako malo trese, ko snemas video med hojo?
Kateri ima se toliko detajlov, ko pozumas samo fotografijo?

Tudi v temi je sproduciral nekaj. V konkretnem videu je to tezko primerjati s konkurenco, ampak za to smo dobili tudi ze dosti bolj resnih testov in mislim, da vsi vemo cesa je zmozen tam
smile-1.gif

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Po pravici pojma nimam, ker mi je fotoaparat zadnja stvar, ki mi je pri telefonu pomembna. Jaz ne rabim nič boljšega kot to kar imam sedaj.

Sijan

Fizikalc
3. sep 2007
2.265
0
36
Citat:
Uporabnik doto pravi:
Točno o tem sem govoril. Res da glede na youtube video ne moreš oceniti kvalitete fotoaparata, samo to je pa bolj podobno mojim fotkam
smile-1.gif
Fotke iz tega videa niso nič posebnega. Vsaj ne v primerjati s tistimi "promo" fotkami par postov višje.
Slike so vrhunske!
smile-1.gif
Je pa res, da je v puščavi specifična svetloba.
Če se ponovno primerja z DSLR pa seveda lahko kar zaključimo debato
smile-1.gif

Samo video je pa PROFI, koliko detajlov in tudi mirna slika.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja to je potem odvisno od uporabnika. Meni je fotoaparat najpomembnejsa zadeva poleg tega, da je telefon stabilen in ne prevelik za v zep. Ze hitrost je v ozadju, ceprav hitrost 1020 sigurno prija
smile-1.gif

Telefonirat, pisat smse, predvajat video in audio zna vsak.

Ker so potrebe in zmoznosti razlicne, imas vec cenovnih razredov.

Edit:
Tudi dober zaslon, viden na soncu mi je precej pomemben.

Nazadnje urejeno:

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Na koncu prispevka so ocene, ki so jih dobili ostali telefoni. Je kakrsnakoli konstantnost, ali je danasnjih 8 vec kot je bilo leto in vec nazaj?

delter333

Guru
21. maj 2010
1.927
1.626
113
Notranjska
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
300-400 eur je nex 3, prot katermu lahko nokija fafa... resolucija fotke ni vse...

V Stožice na EP nex 3 no go pa ga boš lahko varnostniku fa*al
evil.gif

Mogoče ti prilimam film z moje 808 zadnja vrsta zgornji ring, zoom 720p le ko bi še OIS imela
rolleyes-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ja fotkas lahko s cimerkoli. Rezultati pa ne bojo povsod isti.

Pa lahko te fotke potem z nex-5r preko 4G posljes nekam? Lahko poklices kolega in mu sporocis rezultat med polcasom? In ga neses notri v zepu od kavbojk?

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Glede na to da mam telefon skos s sabo, lahko nardim vse to... V zepod kavboj pa res ne gre, v ze od baggy hlac pa...