nokia in prenos imenika

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Če obstaja .pst. Pri meni je recimo ni
grin1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Če želiš prijetelju prekopirati imenik (tudi koledar lahko), ni potrebno iskati nobene pst ali ost datoteke. Vse kar je potrebno je, da v Outlooku pritisneš desni klik na Contacts, izbereš New Folder, poimenuješ folder. Potem pa odpreš program za povezavo aparata z računalnikom, recimo Nokia PC Suite, povežeš telefon, zaženeš programček za sinhronizacijo (Nokia PC Sync), izbereš Nastavitve in potem pod napredno izbereš da želiš sinhronizirati z novo ustverjeno mapo v outlooku in ne z osnovno mapo Contacts. Nato samo še sinhroniziraš iz starega telefona na računalnik in iz računalnika na nov telefon (podoben postopek), v svoj imenik skopiraš telefonske številke luštnih prijateljic tvojega kolega in zbrišeš njegovo mapo iz svojega računalnika
grin1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Jaz to dobro vem...sem samo odgovoril tistemu, ki je spraseval, kje se to nahaja, ce z raziskovalcem isce
grims-1.gif

Me niti ne zanima zakaj to rabi... ker je bilo ze miljavzentkrat napisano, kako je najlazje prenesti imenik, ce imas dva telefona, ki se znata sinhronizirati preko Outlooka...
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Htc - Android gre na servis in sedaj bom uporabljal Nokio N70. Edino kar bi rad imel na tem telefonu je imenik. Vse kontakte imam na gmailu. Kako jih sedaj prenest na Nokio?
Neki sem že gleda za mail for exchange, samo sem potem zasledil, da N70 baje tega še ne podpira.
Preko outlooka in podobnih programov pa ne bi rad delal.