Naredil sem eno večjih neumnosti v življenju.
Že več kot dve leti in pol uporabljam PDA s telefonom. Telefonski del je začel "pešati" zato sem se odločil za zamenjavo aparata. Ker trenutno v ponudbi nobenega operaterja ni PDAja po mojih željah, sem se odločilza zasilno rešitev. Vzel sem Nokio 6110 navigator. Reklamirajo ga kot smartphone, vendar se mi zdi, da pameti ne dobiš v škatli, temveč se nahaja pri operaterju. GPS dela samo v povezavi z internetom, radio prav tako. Ne razumem te politike, da moram plačevat za nekaj, kar je prosto dostopno.
Zdaj pa k problemu. V imeniku na PDAju je 780 vnosov. V Outlooku jih lahko popravljam, spreminjam, dodajam... Te vnose hočem prenesti na nokio, vendar kako? Če jih pošljem preko BTja nokia tuli kot zmešana in vsako vizitko je potrebno ročno prenesti v imenik telefona. Za vsak prenos je potrebno pritisniti 4x na zazne tipke. 4x780 = 3120 pritiskov. Verjetno bi bilo najceneje, da pošljem oba aparata v Indijo in mi to naredijo tam.
Preko outlooka mi ne uspe izvoz v format primeren za nokio. Ima kdo kakšno idejo, kako naj rešim zadevo, čene bo nokia kmalu naprodaj.

Zdaj pa k problemu. V imeniku na PDAju je 780 vnosov. V Outlooku jih lahko popravljam, spreminjam, dodajam... Te vnose hočem prenesti na nokio, vendar kako? Če jih pošljem preko BTja nokia tuli kot zmešana in vsako vizitko je potrebno ročno prenesti v imenik telefona. Za vsak prenos je potrebno pritisniti 4x na zazne tipke. 4x780 = 3120 pritiskov. Verjetno bi bilo najceneje, da pošljem oba aparata v Indijo in mi to naredijo tam.