nokia in prenos imenika

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
rad bi prenesel telefonski imenik iz sony ericsson k610i na nokio n70...funkcija ki je na SE prenesi vse osebe prek bluetootha-a mi prenese samo prvo osebo...a obstaja kak drug način enostavnega kopiranja imenika, ker se mi res ne da vsega prepisovat...hvala že vnaprej

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Desno zgoraj, ko se logiraš, imaš malo nižje ADD NEW PHONE.... tam izberi ta novi telefon, na katerega prenašaš, pa boš dobil sms z nastavitvami... potem pa takoj posodobi imenik...

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
hm....sej to sm tud naredil in mi je zbrisal vse kontakte od prejšnjega telefona!!!!!!

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Kako? A pod CONTACTS nimaš zdaj nobenega imenika? Sem ravnokar nalašč po tvojem pisanju šel izbrisat vse telefone, ki sem jih sinhoniziral, pa je imenik še vedno tam. Samo nov telefon moram zdaj dodat...

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Najlažje bi bilo preko Outlooka, sam zdaj kar je je
smirk-1.gif

Tomaz

Pripravnik
2. sep 2007
197
0
16
Marburg Umgebung
Hmja, kaj kakšnega varovanja pa si nisi prej naredil preden si šel prenašat kontakte?
Sem ime pred časom podoben problem pa je šlo preko Outlooka najbolje in ti samo zraven dodaja če imaš že kakšne kontakte v imeniku.

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
tnx za pomoč...
iz tastarga mobitela mi je z my phone explorerjem ratal nardit kopijo imenika v excell, tko da sm mel cel cajt backup v excellu...
na koncu mi je ratal nahecat outlook da mi je vrgel vse telefonske na nokio razen 20 jih je ostal na računalniku in jih zaradi meni neznanega razlogi ni ratal prenest...sm jih pa prepisu ročno...kok sovražim menjat mobitel!!!

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Zdaj bo to lažje
wink-1.gif

Eno vprašanje, nikjer ne najdem mape kam je shranlo številke na računalnku( št. ki so v outlooku), kam to shrani?
smile-1.gif

Torque_monster

Pripravnik
4. avg 2007
547
0
16
Citat:
Uporabnik han pravi:
hm....sej to sm tud naredil in mi je zbrisal vse kontakte od prejšnjega telefona!!!!!!

Najbrž ti je zato izbrisalo, ker si imel smer sinhronizacije nastavljeno od zyb proti GSM in ne obratno ... najbrž je ZYB mislim, da želiš vsebino iz ZYB (v tvojem primeru 0) prenesti na GSM.
uf-1.gif

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Nekdo mi je enkrat razlagal, da lahko ustvariš več map.,...npr. če hočeš prijatelju prekopirat imenik iz starega na novi telefon, da ne priključi njegov imenik k tvojemu
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
V Outlooku ustvariš pod kontakti novo mapo in potem pri nastavljanju sinhronizacije v programu določiš točno katero mapo želiš sinhronizirati. Primarno večina telefonov pač sinhronizira z mapo Contacts.