Nokia E71

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Citat:
Uporabnik godfather pravi:
Citat:
Uporabnik ArmanI pravi:
Kako pa kej povezava do Exchangea? je imel kdo kakšne probleme pri nastavitvah,...?

dela bp ActiveSync, pa M@ integral....edino BB-connect nea dela (ga niso razvili - še)

BB connect sploh ne bodo razvili

Likalnik

Pripravnik
10. nov 2007
544
11
18
40
Bled
Mi lahko kdo pomaga in mi pove kako se na E71 nastavi, da mi telefon sam shranjuje številke v sim kartico, ne pa da jih moram kopirati iz telefona v sim. Ne najdem funkcije kjer bi lahko izbral, da mi telefon bere imenik iz sim kartice, telefona ali iz obeh.

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Kako lahko izklopiš samozaklepanje telefona po določenih minutah ker mi ne pusti izklopiti tega, ga mogoče F-Secure zafrkava?

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Likalnik pravi:
Mi lahko kdo pomaga in mi pove kako se na E71 nastavi, da mi telefon sam shranjuje številke v sim kartico, ne pa da jih moram kopirati iz telefona v sim. Ne najdem funkcije kjer bi lahko izbral, da mi telefon bere imenik iz sim kartice, telefona ali iz obeh.

To bi moralo biti v imenik->možnosti->nastavitve.

lp

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Se morda komu dogaja, da desno od indikatorja signala, ko se sprehajaš po meniju in ti izpisuje kje v meniju si da mu par zadnjih črk ne pokaže v isti kontrasti kot so ostale, in jih šele čez par sekund osvetli? Je to pokvarjen display ali je tako narejeno?

lajci

Zelenc'
6. okt 2008
6
0
1
jedno "glupo" pitanje...
mam e71 in bi rad od telefona da mi samodejno preveri novo e-pošto (recimo vsakih 5 minut, račun je na gmailu), vendar samo ko je povezan v katerokoli wifi omrežje...
lahko to kakorkoli nastavim v odjemalcu ki je vgrajen, ali rabim kak drug program in kateri je to ?

ojanez

Fizikalc
2. sep 2007
264
31
28
Meni pa je začel aparat javljati napako, da je polnilnik poln. Javi jo večkrat na dan, med odklepanjem tipk, med brskanjem po meniju,... Ampak pomnilnik ni niti blizu polnega. Pomnilnik telefona je zaseden 14 MB, prostega je 105 MB. Kartica je zasedena 1237 MB, prostih je 710 MB. Sporočila sem ravno zaradi tega zbrisal skoraj vsa, čeprav jih tudi pred tem ni bilo veliko, a problem ni odpravljen.

Ima še kdo podobno težavo?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.871
695
113
Imaš mogoče odprtih preveč aplikacij ?
Meni je na morju to enkrat javljal ko sem hotel sporočilo prebrat, samo sem ga izklopil/vklopil pa mi potem več ni jamral (govorim sicer za E51, samo itak ni nekih velikih razlik). Kaj pa je bil vzrok pa tudi ne vem, ker odprto nisem imel nič drugega.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
novopecen lastnik E71. ful navdusen, telefon je spica.

zanima me katere so must have aplikacije, da jih nalozim.
opero bom, pa fring... kaj se??

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Zakaj bi rabil opero, saj je že ta brskalnik perfekten
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
se da kje videt primerjavo kolk pokurita podatkov? sem iskal pa ne najdem... se kaksna must have aplikacija?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
fring dal gor, pa coreplayer (divx itd., tud mp4 fajle bolj gladko suka). dajte mi malo pomagat
grin1.gif