Nokia E71 in njene male skrivnosti

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne ne nič ne fali, pravim samo da moreš ta program HelloOX podpisat da se ti bo namestil na telefon, če pa nimaš certifkata ter keya, ki ga generiraš na Kitajski strani pa ga ne moreš podpisat, to govorim! Torej zašteka že vse skupaj ko hočeš instalirat HelloOX, saj ga moreš pred instalacijo podpisat...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Žal ne vem... Imam pa jaz eno malo čudno vprašanje. In sicer razpiz** me telefonski imenik in sicer kličem koga iz imenika, potem ko je konec pogovora prekinem z rdečo tipko NO in se imenik dol zapre, laufa pa še v ozadju, ne gre ven. In ko čez pol ure ali pa takoj hočem v imenik potrebuje včasih par sekund da ga naloži. A obstaja kako stanje ki bi ti ta imenik avtomatsko dol zapirala kakor hitro bi šel iz njega ven? Ali pa kaka zadeva da jo namestiš gor da ti sfrizira da bolj hitro odpira ali kaj podobnega.. Hvala

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.378
170
63
38
Uff, tole pa mene tud jezi! Isto je pri hitrem klicanju. Velikokrat pa vidim, da mi v ozadju laufa tudi dnevnik klicov, čeprav ga nsiem uporabljal.
rolleyes-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ja ne, pa dobro.. ni mi jasno zakaj ta imenik tako dolgo zaganja? Saj pa to ni neka zahtevna funkcija... ali? Še eno vprašanje! Kje lahko vidim instalirane aplikacije na Nokiji? Če grem preko PCSuita mi pokaže pomnilniško kartico ter pomnilnik telefona in nikjer ne morem do intaliranih aplikacij? hvala

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
v nadzorniku aplikacij

Meni/Namestitve/Nadz aplikacij

za zapiranje programov pa stisnite "hiško" kje lahko (kot v winskih task manager) zapirate programe

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hmmm kako pa lahko na PC-ju urejam te programe? Moral bi neke faile kopirat v eno mapo in te mape ne najdem, zato sprašujem! Glede hišice pa mi ni vedno za držat to hišico pa zapirat aplikacije, sploh če nekaj na hitro hočeš poklicat...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Dobri stari majaron, vedno vse ve
smile-1.gif
Zdaj pa druga zadeva, kako naj iz PC-ja kopiram faile direkt tja not, v tiste mape ki se tukaj na PCju ne vidijo? Je opcija? Al moram prvo faile kopirat na kartico v telefon in potem kopirat znotraj tega x-plora?

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Ja kopirat boš moral znotraj programa. Jaz sem si na spominski kartici naredil folder "vstavi_bilokaj" v katerega kopiram iz računalnika, nato pa na telefonu iz tega folderja tja kamor je potrebno.

Edit:
še nekaj nasvetov:
Označitev več fajlov: šift+gor/dol
Cut oz. move: tipka m
Paste: sredinska tipka

Za premikanje po folderjih se navadi, da jih ne odpiraš s sredinsko tipko ker mimogrede skopiraš kaj kam kar ni potrebno, ampak uporabljaj samo tipke levo,desno,gor in dol.

Nazadnje urejeno:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hvala! Pa saj to popizdiš, namestim, obkljukam vse, da mi pokaze hidden files, rom, ram files... Pa še vedno ne najdem kam mi je namestilo SlovoEd :S

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Hja našel sem ga, ne bi smel v telefon instalirat, pa to je ja v eni mapi vse not razmetano... Sem mislil da to vrže v svoj folder pa ništa... Prava salata!
smile-1.gif

bugmenot

Pripravnik
20. maj 2009
103
0
16
zdravo mojstri... eno vprašanje za tiste z garminom XT. A pri vas bližnjice delajo znotraj programa - recimo 1 in 3 za zoom? Jaz moram zraven še ctrl stisnit in je rahlo nadležno...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik bugmenot pravi:
zdravo mojstri... eno vprašanje za tiste z garminom XT. A pri vas bližnjice delajo znotraj programa - recimo 1 in 3 za zoom? Jaz moram zraven še ctrl stisnit in je rahlo nadležno...
Stisni ga 2x, da ostane na številkah. Če potem pritisneš še 1x, gre spet nazaj na normalno.