Nokia E71 in njene male skrivnosti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Porka svet....jaz sem ga tudi polomu.....imam pa srečo....ni nič ostalo noter.

Nekje sem videl da se prodaja original slušalke....ma jih nisem hotel kupit....ker je kabel zame prekratek.....zgleda da si bom moral sam podaljšat pa poštukat original.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Porka svet....jaz sem ga tudi polomu.....imam pa srečo....ni nič ostalo noter.

Nekje sem videl da se prodaja original slušalke....ma jih nisem hotel kupit....ker je kabel zame prekratek.....zgleda da si bom moral sam podaljšat pa poštukat original.
Probaj kakšnega zobarja nažicat za sveder za kanale čistit, so zelo tanki in trpežni, Bi moralo it.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Sem povprašal kar na teleray, koliko me bi stalo. Upam da so ažurni, kar se odgovarjanja tiče.

Več kot 15 € ne dam! Se lotim zadeve sam.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
conn.png

Tule notri mi je ostal košček. Verjetno bi moral menjat cel tale del.

Se da tole kje kupit?

ps: če kdo rabi disassembly manual za e71 naj pove.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Fantje a so kje opisana navodila v Slovenskem jeziku kako €71 postimat da mi ne bo vec jamral z certifikati ob namescanju aplikacij?Na Ipmartu vem da vse pise samo nazalost anglesko nic ne razumem.
Hvala.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
V sredo imam izpit tako da to takrat ni časa, potem pa lahko napišem oz. prevedem vodič kako hackat nokio E71, da ne jamra s certifikati in lahko nameščate vse aplikacije.

Če se koma da in ima čas pa lahko to stori že prej.

lp

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Na prenosniku za službene maile uporabljam Outlook, E71 pa sem si ravnokar nabavil ravno zato, ker dnevno prejmem in napišem kar precej mailov, prenosnika pa mi ni ravno skoz za okoli nosit. Katera aplikacija bi bila prava, če bi želel maile dobivat na prenosnik in telefon in da bi bila možna sinhronizacija z Outlookom?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Citat:
Uporabnik Kinimod pravi:
Na prenosniku za službene maile uporabljam Outlook, E71 pa sem si ravnokar nabavil ravno zato, ker dnevno prejmem in napišem kar precej mailov, prenosnika pa mi ni ravno skoz za okoli nosit. Katera aplikacija bi bila prava, če bi želel maile dobivat na prenosnik in telefon in da bi bila možna sinhronizacija z Outlookom?

Mail for Exchange?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Da ne bom vsega in še česa prebiral. Če hočem uporabljati Mail for Exchange na E71, kaj moram imeti doma? Imam tri poštne račune na SiOLu, doma in na Laptopu uporabljam TheBat! klienta.

Ka pa zdaj?
confused-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Če hočem uporabljati Mail for Exchange na E71, kaj moram imeti doma?

Fikus in Gorenjev hladilnik
wink-1.gif

Doma nič, nekje pa moraš imeti Exchange account (plus ustrezno nastavljen strežnik).

Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Imam tri poštne račune na SiOLu, doma in na Laptopu uporabljam TheBat! klienta.
Ka pa zdaj?
confused-1.gif

Nič
frown-1.gif

Kvečjemu lahko fejkaš push mail in nastaviš preverjanje pošte v poljubni aplikaciji na X minut, ampak to ni to.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Fikus in Gorenjev hladilnik
wink-1.gif

Doma nič, nekje pa moraš imeti Exchange account (plus ustrezno nastavljen strežnik).

Nič
frown-1.gif

Kvečjemu lahko fejkaš push mail in nastaviš preverjanje pošte v poljubni aplikaciji na X minut, ampak to ni to.

Aha, tko torej, fikus je kriv.
frown-1.gif

Klinc, nimam Exchange serverja, niti ga nimam namena postavljat, ker na SiOLu vse dela BP. Ergo bomo kar lepo old fešn vej to delal.

Da vidmo, če je kaj pošte press.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Fantje a so kje opisana navodila v Slovenskem jeziku kako €71 postimat da mi ne bo vec jamral z certifikati ob namescanju aplikacij?Na Ipmartu vem da vse pise samo nazalost anglesko nic ne razumem.
Hvala.

Jaz bi tud rabil za enga znanca. Seveda za zadnji software. Lahko tudi jaz prevedem v slovenščino , samo link bi rabil do delujoče variante.

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
Emoze ti lahko pusha vse kar ti pride v outlook naprej na telefon. Dela tko, da na pc inštaliraš en program (pc connector), ki skrbi, da pošlje nove maile, kontakte in opomnike na telefon. Meni že dolgo časa deluje tako na E71 kot na WM telefonu

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.469
447
83
Emoze je zasilna rešitev, za tiste, ki nimajo Exchange accounta in / ali ustreznega odjemalca na telefonu. V Kinimodovem primeru pomojem čisti mimosun.

Sicer pa: ko sem zadnjič gledal si moral pri Emoze imeti vedno prižgan računalnik (kar je sicer logično pri njihovem konceptu). Ali obstaja že kak drug način uporabe, preko strežnika?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
aja..sem slabo prebral. Jaz sem razumel, da bi rad on iz outlooka dobil mejle.

V nobenem primeru pa emoze ni zasilna rešitev, saj omogoča en kup push servisov (outlook,gmail,hotmail,facebook, isp mail, owa,..) Meni najbolj ustreza outlook push (pc connector), ker imam 8 mail naslovov, ki ji filtriram preko outlooka po mapah. Seveda imma pc vedno prižgan. Outlook je nastavljen da vsakih 5 minut pogleda za novo posto in ce je kaj novega, mi to poslje na telefon/pda v ustrezno mapo. Razen nekaj bugov mi zadeva zelo ustreza. Edino podpora je na nuli. Odkar ga uporabljam sploh več ne potrebujem pc suite ali activesync

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
eno vprasanje. katera je zadnja verzija za E71? v200.21.118?

se vprasanje za jest-a ali koga ki slucajno ve. helloOX 1.03 dela bp na zgoraj omenjeni verziji? emmm... kaj pa za certifikat? enkrat sm eno E63ko zrihtal, sam tiste kitajske strani ni vec...

edit: sm nasu stran, upam da bo certifikat, cakam da kdo potrdi da je ta verzija e71ke zadnja in hackable
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: