Nokia E71 in njene male skrivnosti

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Ne znam, prvič v življenju imam Sybian. Hvala za razumevanje. Torej certifikat imam, kako ga pa potem uvozim in v KAJ ga uvozim? Gori imam namreč mini opero, experorerja ali kaj podobnega pa tako ni v Sybianu.. hvala

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Posljes si ga preko bluetootha na telefon in ko ga odpres, vpises geslo ter sledis navodilom...
smile-1.gif
...

Sharni pa se upravitelja certifikatov, ki ga najdes v Orodja >> Nastavitve >> Splosno >> Varnost >> Upravljanje Certifikatov ...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Posljes si ga preko bluetootha na telefon in ko ga odpres, vpises geslo ter sledis navodilom...
smile-1.gif
...

Sharni pa se upravitelja certifikatov, ki ga najdes v Orodja >> Nastavitve >> Splosno >> Varnost >> Upravljanje Certifikatov ...

Dela kot šus
cheer.gif
Hvala ti! Najbrž pa to nikoli ne bo šlo v Operi Mini? Treba obvezno dostopat preko Nokia browserja ne?

Lp

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Vizitki v imeniku dodaš podrobnost rojstni dan.
Zakaj se v koledarju ne vidi teh rojstnih dni?
Se da to nastavit kako ker se mi ne da čekirat vseh vizitk kdaj ima kdo rojstni dan

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Koledar in imenik nista povezana... obstaja pa nekaj programov, ki to zadevo odpravijo... se pa sedajle ne spomnim imena nobenega... Sem preprican, da bo stric Google vedel, o cem je govora
grims-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Sedaj lahko posodobite quickoffice na verzijo 6 brezplačno....zaženite program in posodobite.....

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Pri sinhronizaciji z m:rokovnikom mi javlja neznan naslov gostitelja....
Kakšna rešitev problema? Sem si pa poslal nastavitve na telefon......

Drugo vprašanje: Fring
Povezuje se in ne poveže.....
Reinstall ne pomaga...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Obstaja kakšen program, s katerim bi v naprej določil, na katere številke iz imenika kličem da se vidi mojo številko in za katere je številka skrita. So ljudje, ki so prevelike sitnobe, da bi jim dajal številko.

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.873
695
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Obstaja kakšen program, s katerim bi v naprej določil, na katere številke iz imenika kličem da se vidi mojo številko in za katere je številka skrita. So ljudje, ki so prevelike sitnobe, da bi jim dajal številko.

Ne potrebuješ nobenega programa. V telefonski imenik si številko shraniš kot: #31#[telefonska številka]
(seveda brez oglatih oklepajev)

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik philips pravi:

Ne potrebuješ nobenega programa. V telefonski imenik si številko shraniš kot: #31#[telefonska številka]
(seveda brez oglatih oklepajev)

Super, hvala.