Nokia E71 in njene male skrivnosti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
a pozna kdo kako aplikacijo da se vidi koliko smsov je blo poslanih pa sprejetih pa koliko je bilo odhodnih in dohodnih klicev itd.?

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Če greš v LOG in klikneš desno tipko (malo je skrito, jaz sem opazil šele po kakem tednu) se izpišejo vsi dohodni,izhodni,zgrešeni klici, prejeti in poslani sms-i ter vse povezave na internet. Vse podatke lahko tudi filtriraš tako da ti recimo pokaže samo vse klicane št. oz samo sporočila.
Če bi rad na ta način izvedel le število recimo vseh poslanih sms-ov pa ni praktično, ker bi jih moral ročno štet.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Kako vklopit vgrajeno prostoročno telefoniranje ko te nekdo pokliče?

Ko nekoga kličeš stisneš na ''Zvočnik'', ko te nekdo kliče pa ne najdem.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Če greš v LOG in klikneš desno tipko (malo je skrito, jaz sem opazil šele po kakem tednu) se izpišejo vsi dohodni,izhodni,zgrešeni klici, prejeti in poslani sms-i ter vse povezave na internet. Vse podatke lahko tudi filtriraš tako da ti recimo pokaže samo vse klicane št. oz samo sporočila.
Če bi rad na ta način izvedel le število recimo vseh poslanih sms-ov pa ni praktično, ker bi jih moral ročno štet.

Ta log vem da je....bolj me zanima število sms ki jih pošljem......za klice se da pogledat ampak za sms-e pa nisem nič našel.
Hvala vseeno

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
moralo bi delovati, če med pogovorom stisneš desno izbirno tipko. ampak ta izbira se pojavi komaj ko je klic vzpostavljen.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.057
412
83
Kako pa utišaš klic, ko te nekdo kliče. Naj bi stisnil tipko med tipkama za glasnost, a meni ne dela.

Ve kdo zakaj?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A je kdo že probal kakšen dual sim adapter z E71. Mal mam dost, da hodim okoli kot kakšen hercegovac z dvemi telefoni.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Se da nekako googlove mape (google maps) prenesti na aparat? Kakor mi je znano se ne da.
rolleyes-1.gif

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Ima še kdo težave, da se mu datum premakne za 2 dni naprej?
Imam zadnji firmware.

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Ja, imam.
Kolikor se gledal po netu je to bug, če imaš nastavljen alarm in ugasnjen telefon. Ob alarmu dobiš možnost vklopa telefona. Če potrdiš, se ti datum zamakne za 2 dni.