Nokia E71 in njene male skrivnosti

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Lučko lahko izklopišš mislim da v nastavitvah....drugače pa v profilu izbereš če hočeš da ti sveti če je neodgovorjen klic ali pa sms...pa tudi čas se da naštimat.
J
Daš gor garmina in imaš navigacijo zastonj....za wlan pa ne vem...jaz sem dal da me vedno vpraša za vse in potem določim od kje naj potegne dol.

Za nadgradit gsm pa ne vem....ga nisem....edino s slikami nisem glih zadovoljen....ampak nema veze..itak je samo gsm....nimam volje vse na novo nakladat na telefon.

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
V PC suite mode mi dela OK.
Če pa hočem uporabljat telefon kot modem pa mi varianta povezave, ki je vključena PC suite ne dela. Načeloma naj i šlo za isti program?? PC Suite moram zapreti.
Uporabljam samostojno aplikacijo, ki sem jo snel z Nokiine strani povsem po naklučju (Nokia PC internet Access). Rabil sem hitro rešiev za uporabo telefona kot modema... (Velja za Vista x64 Ultimate)

USB tiskalnik včasih postane neviden, ko telefon gor priklopim. Kaka rešitev?

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, tečna lučka se izklopi v profilih.
Ko pa to nesnago izklopiš pa ti namesto lučke bledo kaže uro kot screensaver čeprav je izklopljen (screensaver).

Sem pa zadnjič iskal kako dodaš lasten ton zvonjenja posamezni osebi iz imenika. Nekak nisem našel na tem telefonu. Pri drugih je ta nastavitev mala šala.
Greš na stik in določiš zvok in sliko, tu ni nič.

I

Izbrisan uporabnik #488

Drži. Tnx. Ne vem kaj sem gledal, vse je tam, tudi slika...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Ja, tečna lučka se izklopi v profilih.
Ko pa to nesnago izklopiš pa ti namesto lučke bledo kaže uro kot screensaver čeprav je izklopljen (screensaver).

A tako se to nastavi, jaz sem pa tako iskal to (uro namreč), thx.
zmaga.gif

Edit: klinc, tista ura ne dela, vedno kaže enak čas, tisti, ko se je vklopila. Pol naj pa raje lučka diha.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ko pa pritisneš smerni gumb pa se pokaže in posveti "prava" ura.
Tečna zadeva to z lučko in posledično z njo prikazovanje ure.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, to ni to, men je bila oblika všeč, sam da bom pa vsakič pritiskal pa to ni to. Tisto dihanje me drugače sploh ne moti, ni mi jasno, kaj je to enim tak grozen minus.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz imam izklopljeno lučko in tista velika ura mi teče normalno.....se mi je pa zgodilo da je prikazovala vedno isti čas ampak mi je uspelo naštimat da deluje.

Moraš it tam kjer imaš ohranjevalnik za štimat pa se tam malo poigraj......ne vem natančno kaj sem naredil.

Ohranjevalnik zaslona more bit na animacijo ampak mislim da moreš čas animacije postavit isto kot čas osvetlitve zaslona....potem pa ko se izklopi zaslon se tudi animacija in ti vrže direktno tisto veliko uro....če ne pa animacijo na 0 ali 1 sekudo pa bo.

Nisem pa ziher :D

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
Jaz imam izklopljeno lučko in tista velika ura mi teče normalno.....se mi je pa zgodilo da je prikazovala vedno isti čas ampak mi je uspelo naštimat da deluje.

Moraš it tam kjer imaš ohranjevalnik za štimat pa se tam malo poigraj......ne vem natančno kaj sem naredil.

Ohranjevalnik zaslona more bit na animacijo ampak mislim da moreš čas animacije postavit isto kot čas osvetlitve zaslona....potem pa ko se izklopi zaslon se tudi animacija in ti vrže direktno tisto veliko uro....če ne pa animacijo na 0 ali 1 sekudo pa bo.

Nisem pa ziher :D
Kar dobro si si zapomnil, sedaj kaže uro pravilno.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
A lahko kdo ki ima Garmina poskusi navigacijo da deluje več kot eno uro (na E71).....ker meni po eni uri in kako minuto čez....zadeva zablokira......moram ven z garmina in ga ponovno zagnat in potem navigira normalno naprej ,seveda spet samo eno uro.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
A lahko kdo ki ima Garmina poskusi navigacijo da deluje več kot eno uro (na E71).....ker meni po eni uri in kako minuto čez....zadeva zablokira......moram ven z garmina in ga ponovno zagnat in potem navigira normalno naprej ,seveda spet samo eno uro.

Meni je zadnjič, ko sem šel na Hrvaško (avto navigacija je na Hrvačkem slepa) delal Garmin tja in nazaj celo pot - 2 x 2h30m (bil je priklopljen na polnilec, seveda).

Zurbum

Pripravnik
6. maj 2009
117
2
18
Kaj uporabljate za sinhronizacijo Kontaktov in Koledarja z Googl-om? Google Sync pravi, da ne podpira E71.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38

Meni je zadnjič, ko sem šel na Hrvaško (avto navigacija je na Hrvačkem slepa) delal Garmin tja in nazaj celo pot - 2 x 2h30m (bil je priklopljen na polnilec, seveda).

[/QUOTE]

Katero verzijo uporabljaš?
Bom probal na novo naložit...mogoče je problem v programu.