Nokia E71 in njene male skrivnosti

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.873
695
113
Citat:
Uporabnik Zurbum pravi:
Ja, imam.
Kolikor se gledal po netu je to bug, če imaš nastavljen alarm in ugasnjen telefon. Ob alarmu dobiš možnost vklopa telefona. Če potrdiš, se ti datum zamakne za 2 dni.

Ko ti ponudi vklop telefona pri alarmu, moreš tisto zavrnit pa ga ročno vklopit.
Ampak se mi zdi da bi se datum naj samo za 1 dan naprej prestavil.

Jaz sem se tega rešil da čez noč več ne vgašujem telefona
d055.gif

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Google Sync zdaj podpira tudi sync koledarja na E71.

ali je mogoče nastaviti sinhronizacijo več mailbox-ov, koledarja,...

recimo služba in gmail privat?

lp

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Eno vprašanje.

Na poslovnem in zasebnem načinu imam nastavljeno da mi pobora pošto iz istega accounta. A kljub temu da imam nastavitve, kaj se naj prikaže na zaslonu identične za oba načina, mi v zasebnem ne prikaže prejetih mailov. Kakšna ideja kaj bi lahko bil vzrok?

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Citat:
Uporabnik Moongoose pravi:
Eno vprašanje.

Na poslovnem in zasebnem načinu imam nastavljeno da mi pobora pošto iz istega accounta. A kljub temu da imam nastavitve, kaj se naj prikaže na zaslonu identične za oba načina, mi v zasebnem ne prikaže prejetih mailov. Kakšna ideja kaj bi lahko bil vzrok?

Rad bi sinhroniziral privat in služben mail in koledar v enem profilu.

BohVar_alias_BOHL

Pripravnik
6. sep 2007
698
0
16
Laibah
Mene, pa zanima ali kdo uporablja elektronsko banko s kvalificiranim dig. potrdilom (certifikat) na tele mašinci E71?
Če kdo naj, prosim, pove še kateri browser uporablja za dostop.
Vem, da Nokia browser ima Trusted Root certifikat store (shrambo za javne certifikate), kako pa je na Nokia browser z "PERSONAL ROOT CERTIFIKAT" oz. shrambo za privat certifikate.
Morda OPERA Mini za uporabo....e-banke s certifikatom
confused-1.gif

Kakršna koli informacija, mnenje, predlog bo dobrodošel........
priden.gif

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
jst sm sprobal z certom dostopat do banke pa gre lepo preko vgrajenega browserja, sam prej moras certifikat si instalirat. preko opere mini pa na zalost ne bo slo.

clarity

Pripravnik
5. dec 2007
72
0
6
Citat:
Uporabnik talean pravi:
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
Google Sync zdaj podpira tudi sync koledarja na E71.

ali je mogoče nastaviti sinhronizacijo več mailbox-ov, koledarja,...

recimo služba in gmail privat?

lp
kokr jaz vem podpira samo en account in samo glavni koledar na tem accountu. nisem se pa kej prevec igral da bi vec nastavljal...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik clarity pravi:
jst sm sprobal z certom dostopat do banke pa gre lepo preko vgrajenega browserja, sam prej moras certifikat si instalirat. preko opere mini pa na zalost ne bo slo.
A lahko tole malo opišeš. Kako si certifikat uvozil... Katera banka...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Snel sem program, ki bi ga rad imel na telefonu, je freeware, samo ni podpisan. OK, očitno mi je IQ padel pod ledišče, ker jaz tega ne znam uredit. Kako zaboga naj podpišem ta program, da ga bom spravil na E71.

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
rabiš met key in cert file
dej mi mejl na zs pa ti pošljem programček za podpisovanje aplikacij

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
A gre uvozit certifikat od NLB banke? Za Sonya X1 smo v eni temi govorili da gre, tukaj pa nisem prepričan?

Lp

Jodlarcek

Fizikalc
16. avg 2007
3.321
19
38
MB
Pozdravljeni

Mi lahko kdo pove, kje se nastavlja avtomatsko zaklepanje tipkovnice? Rad bi izklopil avtomatiko

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_E71-1_UG_sl.pdf

Prirocnik za uporabo na strani 26 pravi takole
Zaklepanje tipk

Klici na uradno številko za klic v sili, ki je programirana v vašo napravo, naj bi bili mogoči tudi, če je naprava ali tipkovnica zaklenjena.
Tipkovnica naprave se samodejno zaklepa, kar preprečuje nenamerne pritiske na tipke. Če želite spremeniti zakasnitev, po kateri se tipkovnica zaklene, izberite Meni > Orodja > Nastavitve > Splošno > Varnost > Telefon in kartica SIM > Čas pred samozakl. tipk..

guardy

Guru
3. avg 2007
8.516
1.109
113
Obišči stran
Ali je normalno, da poraba vsakih nekaj milisekund (enak interval) za trenutek skoči na 0,9W, nato pa pade nazaj na 0,03W?

Gledano z energy profilerjem.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.461
2.452
113
Jaz pa bi vprašal a ima kdo delujoč program za E71 v stilu Sony Ericssonovega Track ID? Mogoče ima kdo Shazam? Ali še kaj druga obstaja? hvala

Lp