Nokia E71 in njene male skrivnosti

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
@SouthPark:
Pol pa tak nimaš problema
smile-1.gif
Mam jaz od danes tudi 5.00.30...

@All:
Ve kdo, če se da malo boljše slike organizirat (da bi fotografije recimo dajalo v eno mapo). Malo je čudno ko greš v galerijo pod slike in ti kr vse skup tam vrže.

Ko pa gledaš po mapah pa so razvrščene vsaka v svojo po datumu slikanja...meni je to preveč enih podmap, pa postane nepregledno
smile-1.gif

Se da kak naštimat, da bi jih shranjevalo vse v eno mapo?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
v tujini zna bit panika
grin1.gif

jaz imam A-GPS izklopljen, pa mirna bosna.

Mah, niti ni sile, itak pošlje tistih par črk in številk, to je pa vse. Ne vem, če je 1Kb

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Obstaja kak program (ali nastavitev), ki bi ti na osnovnem ekranu prikazalo kaj je odprto (ali vsaj, da nekaj je odprto). Zdaj se mi je že 2x zgodilo, da sem pustil Garmin prižgan cel dan in je baterija seveda šla... Potem pa naenkrat v žepu slišim ''ni signala satelita''
rolleyes-1.gif

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
drži pritisnjen par sekund menijski gumbek, pa boš videl katere aplikacije so odprte......

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Eeee, tukaj pa je. Mi je napisalo, da imam odprt imenik in osnovni ekran. Malo boljše je kot nič, čeprav bi jaz vseeno imel na osnovnem ekranu napisano kaj je odprto oz. da nekaj je odprto.

Fedor

TTX Allenatore
5. okt 2007
805
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Branje sporočila se pričenja... potem se pa sliši ''You have no messages''.

pa kaj si ti stiskal*?

menijski gumbek je "hišica".....

moteey

Pripravnik
23. feb 2009
111
0
16
Evo, jaz poročam po prvi resnejši uporabi odkar sem si namestil novega Garmina. Baterijo sem polnil pred 4 dnevi (s tem da sem jo odklopil malo prej s polnilca, ker sem jo ravno v avtu polnil). Danes mam še 2 črtici, tak da bi znala 5 dni zdržat s tem, da sem mobitel kr konkretno uporabljal (2x po kako uro Garmina, poslušanje muzike, različno igračkanje s telefonom, e-buddy, internet,...).

Skratka zdaj lahko rečem, da sem s telefonom super zadovoljen in absolutno priporočam nakup (čeprav vidim, da ga ima že kr dosti ljudi po cesti
smile-1.gif
).

Mogoče še edino eno vprašanje, ki sem že napisal zgoraj, pa ni bilo odgovora:
Kak bi se dale slike ki pridejo iz fotoaparata malo boljše razvrstit (da bi mi jih v galeriji metalo v eno ustvarjeno mapo), v upravljalcu datotek oz. na kartici, pa da ne bi bile razvrščene v 100 podmap po datumu? Je to možno? Sem preiskal celi telefon pa nisem našo tega.

veso007

Pripravnik
20. jan 2009
68
1
8
ammm, nekaj pa mene zanima. Sej itak nemors pricakovati da kamera dela vrhunsko, no to je misljeno za snemanje. Pr meni ko naredim posnetek mi rahlo steka posnetek. A mogce kdo ve kaj bi to lahko bilo? Se da to odpraviti?
Hvala za odgovore. Lp

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Je normalno da se telefon tako greje??

Po 20-30 minut intenzivnega delovanja (gledanja TV prek UMTS) je telefon tako vroč, da se ga komaj drži v roki. Predvsem spodnji del pod baterijo.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
A obstaja kakšen pretvornik za audio izhod? Da bi iz tega malega "jack-a" naredil večji "jack" , torej tak ki je na klasicnih slusalkah,etc...

Vem da načeloma lahko naredim pretvornik sam,ampak me zanima če obstaja že kaj ličnega narejenega