Nokia E71 in njene male skrivnosti

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Meni dela lepo s 4GB, ampak je dost hitra, od SanDiska.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik veso007 pravi:
jst sm vstavil 4Gb kartico, pa mi je telefon začeu štekat. ma še kdo tak problem?
Sm pa vrnil nazaj 2Gb, pa lepo dela.

Prijatelj ima 8GB in mu lepo dela, tako da nebi smelo bit problema tukaj.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz imam problem z e posto... se vedno ne dela tak kot bi moralo
frown-1.gif

heca me samodejno nalaganje. tam sta dve opciji;
obvestila o e-posti in pa nalaganje e-poste. oboje imam nastavljeno na onemogoceno. v kolikor nastavim samodejno obvestila o e-posti, se ne zgodi nic (kaj bi se dejansko moralo zgodit??).
ce pa nastavim na samodejno nalaganje e-poste, sicer lahko nastavim vse, kolkrat na dan, katere dni, vsake pol ure da mi preveri posto, itd. to dela, ampak problem je, ker mi zacne nalagat komplet posto (glave sporocil), ki jo imam v predalu (ogromno) in telefon zmrzne in je popolnoma neodzivn ali pa zelo zelo pocasn.

help?

podobn(enak:)) problem

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Jaz ti predlagam, da malo organiziraš svoj Gmail predal. Na voljo imaš ti. labels, filtre, pošto lahko arhiviraš...Potem pa določiš v E71 klientu mape, iz katerih ti bo prenašal pošto. Ali pa poskusi z Nokia messaging, ki je tako ali tako boljši od vgrajenega klienta.

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
po prebranem sem ugotovil da mi edino to ostane... bom preizkusil nokia messaging. skoda ker je brezplacen samo trenutno...

aja, kaj pa si naj pomagam z opcijo obvestila o e-posti? tudi ce jo omogocim, se ne zgodi nic? waaay?

edit:
ok, resil zadevo. problem je bil v mojem nerazumevanju imapa
rolleyes-1.gif

sem arhiviral posto, sedaj je vse ok, vsake 2 uri mi preveri posto. ql.
obvestila o e-posti bi vrjetno delala, ce bi imel pravi pushmail vkljucen.

ok, na zivce mi gre, da kljub temu, ce nastavim da mi preverja posto vsake 2 uri, da je 3g povezava vedno odprta in da mi je ne prekine
jezen.gif

Nazadnje urejeno:

Carlito149

Pripravnik
18. apr 2008
978
0
16
Z neta sem zlovdal nekaj tem za E63, vendar mi napiše v telefonu da aplikacija ni podprta s certifikatom.
Kako naj posnamem teme na telefon?

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Pojdi v Orodja/nastavitve/aplikacije/nadzornik aplikacij in tam pod Nameščanje aplikacij izberi vse, preveri certifikat ob povezovanju pa naj bo na NE.
Potem pa poizkusi ponovno naložiti.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ok, problem z memorijo. sel v sporocila, javi da je pomnilnik poln. nobena aplikacija ne laufa, ker sem ga vklopil takoj prej.
sem izklopil, pa vklopil nazaj, zdaj je ok.

mi ni vsec to.

o0o0ki

Pripravnik
21. apr 2008
323
0
16
Ljubljana
Imam štiri vprašanja glede Nokie E71:
1. Ali se da izklopiti WLAN (meni namreč stalno išče omrežja)
2. Med uporabo Garmina se mi osvetlitev po eni minuti ugasne. Se da naštimat tako, da osvetlitev stalno sveti, ko uporabljam navigacijo? Verzija Garmina pa je 4.10.80s60.9
3. Kako se v profilu "sestanek" nastavi glasnost bujenja na tiho?
4. Je kakšna opcija, da se flash fotoaparata uporbalja kot lučko?

Nazadnje urejeno:

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
to zadnje s flashom me pa res zanima ker koliko sem gledal je led na kondenzator in nikoli ne sveti kot lucka..kako je pa tebi uspelo?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ok, problem z memorijo. sel v sporocila, javi da je pomnilnik poln. nobena aplikacija ne laufa, ker sem ga vklopil takoj prej.
sem izklopil, pa vklopil nazaj, zdaj je ok.

mi ni vsec to.

Jaz mam starejši fon s symbianom, pa mi tudi to dela, na srečo samo občasno ko sem na netu. Ne vem kaj je to mišljeno, ram ali začasni pomnilnik?

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
meni se je to samo enkrat do zdaj zgodilo, ni me pustilo v sporocila. izklopil, vklopil, dela vse normalno. rama je dovolj fraj, placa na kartici pa se 4GB

samo, sem pac tak da me zanima zakaj se to zgodilo.