Nokia E71 in njene male skrivnosti

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
174
63
38
To se je pa meni do sedaj dvakrat naredilo na e63. Nikakor noče v sporočila. Pomaga samo restart telefona.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Citat:
Uporabnik veso007 pravi:
jst sm vstavil 4Gb kartico, pa mi je telefon začeu štekat. ma še kdo tak problem?
Sm pa vrnil nazaj 2Gb, pa lepo dela.

Verjetno imaš problem v kartici......jaz imam od 8 giga pa dela brez težav (scan disk SD HC)

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Jaz pa imam čuden problem:
ko srfam po netu mi odpre vse strani razen wap.rtvslo.si
confused-1.gif

Ve mogoče kdo zakaj (rad bi imel predvsem, ker gledam teletekst rezultate tekem).

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
da in da nazadnji dve vprašanji
confused-1.gif

Ostlae strani delajo..... saj tega ne razumem.

lp,

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Sem še jaz probal, ne dela z nobenim brskalnikom. Probal sem preko Wlan in UMTS, ne eno ne drugo ne dela.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ve kdo za kakšen spodoben VPN client za E71? Un originalen je BV, ker je kao samo za podjetja, ostalo spodobni so pa plačljivi, vsaj, kar sem jih jaz našel.

viking

Zelenc'
26. mar 2009
5
0
1
Pozdrav vsem!

Pravkar sem si tudi jaz nabavil E71 in me zanima ena zadevica. Rad bi "sparil" prenosnik ki ima že nameščene Garminove zemljevide in GPS na mobilcu, ampak mi Garmin ne zazna zunanje GPS naprave. A ima kdo kaj izkušenj s tem, kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala za pomoč

viking

Zelenc'
26. mar 2009
5
0
1
Pozdrav vsem!

Pravkar sem si tudi jaz nabavil E71 in me zanima ena zadevica. Rad bi "sparil" prenosnik ki ima že nameščene Garminove zemljevide in GPS na mobilcu, ampak mi Garmin ne zazna zunanje GPS naprave. A ima kdo kaj izkušenj s tem, kaj bi lahko bilo narobe?

Hvala za pomoč

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Imam štiri vprašanja glede Nokie E71:
1. Ali se da izklopiti WLAN (meni namreč stalno išče omrežja)
2. Med uporabo Garmina se mi osvetlitev po eni minuti ugasne. Se da naštimat tako, da osvetlitev stalno sveti, ko uporabljam navigacijo? Verzija Garmina pa je 4.10.80s60.9
3. Kako se v profilu "sestanek" nastavi glasnost bujenja na tiho?
4. Je kakšna opcija, da se flash fotoaparata uporbalja kot lučko?

Kako se pa izklopi wlan? Meni stalno kaže omrežja, opcije za izklopiti pa ne najdem.
confused-1.gif

Kje se pa nastavi glasnost melodije bujenja, če je vklopljen profil tiho ali sestanek?

disco

Fizikalc
21. jul 2007
1.102
0
36
za wlan si aktiviraj na active desktopu, da ti prikazuje wlan. Imas najboljsi nadzor

settings > connection > wireless lan > show wlan ava... > never

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:

Kje se pa nastavi glasnost melodije bujenja, če je vklopljen profil tiho ali sestanek?

Ali ni to logicno, da se ne da? Kaj ti bo budilka, ki ti samo utripa, ce slucajno zvecer pozabis na profilu "tiho" ali "sestanek"? Budilka je namenjena tocno temu... da te zbudi
smile-1.gif
... Ce pa zelis drugace, pa si nastavis opomnik... pri tem pa se uposteva nastavitev v profilu ...

Stupo

Fizikalc
28. mar 2009
1.334
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:

Ali ni to logicno, da se ne da? Kaj ti bo budilka, ki ti samo utripa, ce slucajno zvecer pozabis na profilu "tiho" ali "sestanek"? Budilka je namenjena tocno temu... da te zbudi
smile-1.gif
... Ce pa zelis drugace, pa si nastavis opomnik... pri tem pa se uposteva nastavitev v profilu ...
Ja, vse lepo in prav, ampak mene moti da me zjutraj skoraj kap, ko se vklopi budilka. Tudi če imam vklopljeno naraščajočo glasnost zvonenja, le-ta naraste na najbol glasno v prej kot 5 sekundah.
frown-1.gif

Še eno vprašanje: kateri program za navigacijo uporabljate, oziroma katerega priporočate?
Jaz imam Garmina, ampak ni vseh map, tako da si bom danes na novo naložil iz partisa eno zadevo, ki je velika okoli 1,5GB. Je že kdo nalagal točno ta file?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Hvala, sicer ne uporabljam aktivnega namizja, ampak si ga bom nastavil.
SAj ga ne potrebuješ, če nočeš, da ti ves čas išče wlan, nastavi v Menu/Nastavitve/Povezava/Omrežje WLAN/Prikaz razp. omrež. WLAN na Nikoli.

Tako ne bo ves čas kazal, katera WLAN omrežja so na voljo, ko pa ga potrebuješ, greš na Menu/Povezov./Čarov. WLAN in ti najde vse, ki so na voljo. Tega čarovnika daš lahko tudi na katero od tipk in ga imaš takoj pri roki.