Citat:
Uporabnik veso007 pravi:
jst sm vstavil 4Gb kartico, pa mi je telefon začeu štekat. ma še kdo tak problem?
Sm pa vrnil nazaj 2Gb, pa lepo dela.
Citat:
Uporabnik FireMan pravi:
Za teletekst uporabi wap.rtvslo.si/teletekst/#c, mora delat.
LP
Citat:
Uporabnik o0o0ki pravi:
Imam štiri vprašanja glede Nokie E71:
1. Ali se da izklopiti WLAN (meni namreč stalno išče omrežja)
2. Med uporabo Garmina se mi osvetlitev po eni minuti ugasne. Se da naštimat tako, da osvetlitev stalno sveti, ko uporabljam navigacijo? Verzija Garmina pa je 4.10.80s60.9
3. Kako se v profilu "sestanek" nastavi glasnost bujenja na tiho?
4. Je kakšna opcija, da se flash fotoaparata uporbalja kot lučko?
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kje se pa nastavi glasnost melodije bujenja, če je vklopljen profil tiho ali sestanek?
Ja, vse lepo in prav, ampak mene moti da me zjutraj skoraj kap, ko se vklopi budilka. Tudi če imam vklopljeno naraščajočo glasnost zvonenja, le-ta naraste na najbol glasno v prej kot 5 sekundah.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Kje se pa nastavi glasnost melodije bujenja, če je vklopljen profil tiho ali sestanek?
Ali ni to logicno, da se ne da? Kaj ti bo budilka, ki ti samo utripa, ce slucajno zvecer pozabis na profilu "tiho" ali "sestanek"? Budilka je namenjena tocno temu... da te zbudi... Ce pa zelis drugace, pa si nastavis opomnik... pri tem pa se uposteva nastavitev v profilu ...
SAj ga ne potrebuješ, če nočeš, da ti ves čas išče wlan, nastavi v Menu/Nastavitve/Povezava/Omrežje WLAN/Prikaz razp. omrež. WLAN na Nikoli.Citat:
Uporabnik Stupo pravi:
Hvala, sicer ne uporabljam aktivnega namizja, ampak si ga bom nastavil.