Nokia E71 in njene male skrivnosti

Perza

Pripravnik
7. dec 2007
119
0
16
41
Gorenjska
Obišči stran
Ne vem no, mene osebno je kamera razočarala, ker sem fasal tako, ki dela slike z precej opaznim vijoličnim odtenkom (najnovejši firmware tega ne odpravi, tako izgleda da je problem hardverski). Kolega ima isto E71, vendar jo je kupil malo kasneje, pa nima tega problema, ker sem njegove slike primerjal s svojimi. Pravtako dela obupne slike v slabih svetlobnih pogojih, vendar je tako ali tako malo aparatov, ki se lahko pohvalijo z lepimi slikami v teh razmerah.

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
jst sem imel samsung m8800 pixon, podarek ima na fotič čist cel telefon je namenjen temu...tut dodatne tipke na ohišju itd... pa slikce recimo je delal dobre...ampak ob določeni svetlobi so tut ble bol take...ampak saj vendar telefon ni namenjen slikanju.... če hočeš slikat si nabavte digitalca...maš lahk na telefonu 12mpix pa bo mel slabše slikce k en fotič z 7mpix al pa še manj...tak da....

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
jst sm jo kupu ko je vn prišla in spoh ni bla v nobeni akciji. kupu sem jo v trgovini v wtcju. po papirjih sodeč je bila pripeljana iz nemčije. slikanje pri dnevni svetlobi je odlično, ponoči pa potegne na violično.

lp

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
moja isto potegne na vijolcno v slabih svetlobnih pogojih, ob dnevni svetlobi so slike dobre.
je pa kamera funkcija, ki jo vrjetno najmanj uporabljam
smile-1.gif

durhmarsh

Pripravnik
22. feb 2009
40
0
6
jst sem si dal dol smart movie na partisu sm najdu....pa da si bom dau gor...pa mi kr neki napiše da je certifikat poteku...

kuga bi blo lahk to narobe...in tut pr email pošti to jebe...

lahk kdo prosm pove...če ne bom čist popizdu...XD

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.306
821
113
sprememni datum na telefonu za leto nazaj, če ti ob inštalaciji napiše, da je certifikat potekel. pri meni deluje.

lp

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz sem jo prvi tedn skrekal, pa nisem imel teh problemov
smile-1.gif

samo mam se starejsi firmware gor, pa se je dalo bp krekat. zaenkrat ne bom nic updejtal, ker vse ok dela
cool-1.gif

Hovi1

Pripravnik
10. apr 2008
62
0
6
Mene zanima zakaj se mi vsakih par dni prestavi datum na e63 naprej?
Pozna kdo rešitev?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.875
696
113
To je bug v skoraj vseh novih firmwarih. Nastane pa ko zvečer nastaviš alarm za naslednje jutro, potem pa ugasneš telefon. Po vklopu alarma in takojšnjem vklopu telefona je datum pravilen, nato ša se čez nekje pol ure prestavi za 1 dan naprej
bonk.gif

Znani rešitvi sta bojda dve (vsaj za ostale mi ni znano):
  • Ko se alarm vklopi, prvo izbereš da se naj alarm izklopi, potem pa izbereš da nočeš vklopiti telefona. Nato vklopiš telefon ročno preko tipke.
  • Da enostavno ne ugasneš telefona čez noč (daš na tiho ali offline mode)

Bojda da zaradi tega tudi snooze funkcija ne deluje najbolje (nisem še sprobal, da bi točno videl).

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.092
138
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kak v Garminu povečat in pomanjšat zoom? Moral bi stisnit 1 in 3, kar pa seveda ne prime. Obstaja kak num lock ali kaj podobnega?

Pa si pritisnil skupaj ctrl( leva stran ) in 1 ali3?

Citam

Pripravnik
5. jun 2008
105
0
16
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Kak v Garminu povečat in pomanjšat zoom? Moral bi stisnit 1 in 3, kar pa seveda ne prime. Obstaja kak num lock ali kaj podobnega?
Pritisneš najprej funkcijsko tipko (skrajno levo spodaj - trikotniček) in nato še 1 oz. 3.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Če trikotniček pritisneš enkrat, to velja samo za en pritisk tipke, če ga dvakrat, bo ostal ne "numerični tipkovnici".