Pozdravljeni! Nedavno sem posal lastnik nokie e71 in sem zdaj prebral celotno temo. Vidim, da nekateri pišete o ful zmogljivi bateriji (da vam ob zelo veliki aktivnosti zdrži po 3-4 ali pa celo več dni - tudi, če je telefon v 3g omrežju oz Dual načinu). Pri meni se dogaja ravno nasprotno.
Telefon sem napolnil v nedeljo (ob 10ih) - izpraznil se mi je danes okrog 13. ure. To je le 51 ur delovanja. Pri tem moram omenit, da s telefonom nisem delal praktično nič. V teh dveh dneh sem odgovoril na par klicev ter poklical par številk (vse skupaj verjetno krepko pod 20 min) , morda vse skupaj poslal kake 3 SMS-e. To pa je tudi vse kar sem s telefonom delal.
Iskanje wlanov sem imel ves čas izklopljeno, na internetu nisem bil čisto nič...
Naj omenim, da je telefon star 2 tedna. Prvič sem telefon napolnil do konca (mislim, da celo malo več kot 4 ure), potem sem ga vklopil in malo brskal, medtem pa je bil ves čas na polnilcu, do naslednjega dne. Do danes sem ga polnil verjetno kakih 5x.
Glede na to, da nekateri pišete da vam ob DOSTI večji aktivnosti baterija zdrži celo 2x več, me zanima, če mislite, da je problem v moji bateriji?