Nokia C7

princip

Pripravnik
20. avg 2007
113
0
16
Lj
Lahko si tudi določiš privzeto številko in potem kličeš samo to. Če hočeš poklicati na katero od preostalih dveh, greš v imenik...

Matjaz1974

Fizikalc
10. okt 2007
1.734
33
48
50
Nekje po sloveniji
Obišči stran
Citat:
Uporabnik princip pravi:
Lahko si tudi določiš privzeto številko in potem kličeš samo to. Če hočeš poklicati na katero od preostalih dveh, greš v imenik...
Mogoče zna biti pa tole rešitev zame
smile-1.gif
)

Thnx

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz preko svoje C6-01 nimam pripombe (praktično enak telefon kot C7), slike so dobre, predvajalnik dela bp, novi Symbian dela občutno hitreje kot prejšnji, GPS je odličen, touchscreen je ful občutljiv, tak da tipkanje na 3,2'' (C7 je 3,5'') ni problematično...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
No ja, ne ravno. Za okoli 200 eur. že dobiš kakšnega Galaxy S ali HTC Desire. Sem se ravno pol urce nazaj igral z C7, sorry, ampak to ni ničemur podobno, Nokia res nujno potrebuje nov operacijski sistem, ker ta symbian ni za nikamor.
crazy1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
No ja, ne ravno. Za okoli 200 eur. že dobiš kakšnega Galaxy S ali HTC Desire. Sem se ravno pol urce nazaj igral z C7, sorry, ampak to ni ničemur podobno, Nokia res nujno potrebuje nov operacijski sistem, ker ta symbian ni za nikamor.
crazy1.gif

Mislim da je za večino Symbian kar vredu, za tiste, ki so ga pa že navajeni pa sploh. Oče in sestra sta več kot zadovoljna s C7. Sicer noben od nju nimam ne vem koliko appov na telefonu, sestra FB, YT in kakšno igro, oče navigacijo, obema pa telefon čisto spodobno nadomešča mp3 player. Nekih naprednih možnosti ali funkcij ne uporabljata. Im mislim, da spadata v največji krog uporabnikov, tistih, ki jim je bolj ali manj vseeno kaj uporabljajo, samo da dela.

tsunami

Majstr
6. jun 2008
1.492
308
83
Se strinjam s tem kar je napisal Moongoose. Kdor ima čas, da se igra s telefonom in ukvarja z raznimi romi/firmware-ji pa si omisli kak drug sistem, da ubija dolgcajt. Kaj folk največ rabi? Klicanje, sms-e, elektronsko pošto, koledar (opomnik), povezavo s socialnimi omrežji (FB, Skype, GTalk), gledanje videa, poslušanje muske, brskanje po spletu, fotoaparat. Ali to Symbian ima? Ja, ima. Je pa sedaj Android hype in nisi IN, če nimaš telefona s tem sistemom. Realno gledano pa polovica folka ne zna uporabljati (ali ne potrebuje) niti pol tega kar sem ravnokar naštel. Seveda se da s telefoni še marsikaj drugega početi (dropbox, VNC...), a kdo to rabi? 10%, 5%, 2% folka???

Nazadnje urejeno:

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.574
9
38
Zdaj mi je začelo še "odmevat in piskat " v telefonu če s pogovarjam z nekom in zgleda prav nadležno .Ali se še komu to dogaja??

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
Fotr je danes kupil C7 nokio. Ampak pri avstrijskem ponudniku. Zdej ga zanimajo 3 stvari.
1. Kako se naloži slovenski jezik, ker sva brala da ta symbian 3 je na voljo v slovenščini.
2. Navigacija. Ko daš search ti sploh ne najde nič oziroma zelo površno. Ni tako kot pri ostalih navigacijah, kjer te prvo vpraša za državo, mesto, ulico in nato hišno številko. Mape ima naložene.
3. Kako odkodirati telefon, da bo delala tudi slo sim kartica?

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Razni dealerji za telefone ti lahko pomagajo za spremembo jezika ali pa sam.Odkodirati pa je že problem za tuj telefon .

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
symbian 3 so problematični za spremembo jezika.Jaz imam servisni software pa mi gre brez problema .Dobil na servisu od prijatelja . Ne uporabljam nobenega phoenixa ali navifirm ,itd,

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Glede navigacije - katere države ima naložene? Je treba Ovi Suite naložit in karte posodobit/prenest. Potem pa bo delalo natančno kot vsak Garmin.

atomikkus

Pripravnik
10. nov 2010
32
0
6
1.Navigacija je dobro pokrita in vse. Samo vnašanje naslova je bedno. Ker imaš samo opcijo search pa še ta ti nič ne pomaga zraven kot pri drugih navigacijah...
2. Sm probal slo sim in piše please insert valid sim.
3. A sprememba firmwara je komplicirana zadeva s temu navifirm. Al lahko kj zaflasham al pa kj podobnega.