Nokia C7

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.592
1.122
113
Titograd
Telefon mi je padel iz roke in imam počeno steklo, ekran sicer dela normalno, tudi touch dela... kje v Mb bi lahko to dal zamenjati, pa da mi seveda ne preneha garancija?

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Imam 2 vprašanji v zvezi s tole nikio C7:

1. že nekaj časa se mi vsakič ko telefono vklopim poleg poleg kode ki jo vtipkam in potem ko mi telefon zalaufa me vedno sprašuje po neki kodi za zaklepanje, jaz jo nikoli nisem imel in bi se rad sedaj tega vsako dnevnega vprašana s to kodo za zaklepanje rešil, kaj moram narediti, a kdo ve?
2. hotel sem si poleg GMAILa inštalirat tudi mail for exchange oz. sem hotel imet še službeni mail, pa sem zgleda nekaj zajebal z sinhornizacijo, sedaj pa u bistvu nočem več imeti tega maila oz. ta mail for exchange in bi se ga rad rešil ker mi vsakič ko odklenm tipkovnico mi izpiše: Povezave s strežnikom Excahnge ni mogoče vzpostaviti, preverite nastavitve. In mi gre na živce to! In še imenik mi je zmešal ker mi ne izpisuje več imen ampak samo še številke, pa čeprav imam vse shranjeno...Pomoč, plis....

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
2. Pod sporočila pejt pa tam ki imaš email for ... odstrani .Ali tam kje se ti aplikacije nameščajo v nadzorno pa dej odstrani .

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Tupli...hvala, zakon, sem rešil, nikoli ne bi tega pogruntal
smile-1.gif

kako se pa rešim te kode za zaklepanje, a mogoče veš? tenks...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Splošno - varnost -telefon in kartica sim - čas pred zaklepanje tipk .Če je to tapravo kar iščeš .Tam, ki imaš za pin in pin2 kode .

Nazadnje urejeno:

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
jaz sem šel pod nastavitve - telefon - upravljanje telefona - varnostne nastavitve - telefon in kartica SIM in tukaj notri je tisto z temi kodami in je tudi koda za zaklepanje, vendar nikjer ne najdem opcije da bi to kodo izključil, ker niti ne vem koliko koda sploh je...ful mi je čudno, ker res nisem jaz tega nastavljau in ko sem kupil telefon na začetku tega sploh ni bilo, to se je pojavilo potem enkrat ko sem naložil oz. posodobil programsko opremo...

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Imaš tam da izklopiš daš na brez .Kaj pa če daš zaklepanje tel na daljavo ali zakleni ob zamenjavi sim kartice

Nazadnje urejeno:

sinko

Zelenc'
25. feb 2008
24
0
1
Portorož
da ne odpiram nove teme in ko sem bral nisem zasledil, d bi kdo mel podobno tezavo. V glavnem baba vceraj hotla posla MMS in se ji je telefon ponovno zagnal, od takrat naprej je v mapi V POŠILJANJU ta MMS in pod njim napis Preloženo, poskušal sem vse živo, da ga skenslam in ni varijante, ne gre ga nikakor odstranit, odklop baterije ne pomaga. Ima kdo kako idejo predlog, zdaj kakega močnega reseta ravno ne bi delal.

TUPLI

Fizikalc
12. jul 2010
4.703
0
36
All World
Za N8 je že na voljo beta FW v22 symbian3 anna , Je pa nekaj govora da bodo prestavli na avgust updejt .Bo pa datum julijski gor na v22 FW

Nazadnje urejeno:

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
upam da bo kaj boljš delal, na začetku je šlo vse več al manj gladko (kukr lahko gre za nokio) par 10 inštalacij raznih zadev pa se sesuva obeša pa rabi 5 minut da se spomne kaj narest :p