Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ali obstaja kakšna (zastonj) aplikacija, ki omogoča, da se ti zaslon zaklene po npr. 5 sekundah? Na telefonu lahko provzeto nastaviš na najmanj 1 minuto...
Rabim pomoč. A mi lahko kdo razloži kako nas si podatke oz. imenik iz moje SIM kartice prenesem na nokio C7. Neki sm zgleda zamuštrau in podatke imam sedaj smo še na moji SIM kartici. Res hvala za pomoč....lp.
Daj predvajat komad, nastavi balance na eno stran in potem z rokami prekrij en in potem drug zvočnik. Če bo razlika v zvoku samo pri enem, potem sta dva.
Citat: Uporabnik SouthPark pravi:
Daj predvajat komad, nastavi balance na eno stran in potem z rokami prekrij en in potem drug zvočnik. Če bo razlika v zvoku samo pri enem, potem sta dva.
Mene je ta C7 tko zlo razočarala da sm jo po 14 dnevih zamenjal. Obup no, čisti obup. Sem imel neki filling da je to kao hud telefon, pa ni vreden toliko kot stane. Sem zamenjal za Huawei X5 in sem zadovoljen zaenkrat.
Meni se zgodi ,da je zaslon preobčutljiv na pritisk ,pa se mi mimogrede vklopi še kaj brez zveze.Pa nekako mi ni sedel ,kot so mi prejšnji telefoni.
Foto se mi zdi popolnoma neuporaben .
Touch je res zelo občutljiv (čeprav če zaklenem ekran se mi ne odklene sam od sebe), ampak predvidevam, da je na ostalih s capacitative ekranom enako.
Kaj pa je s fotoaparatom? Mogoče autofokus? Prej mi je na E72 včasih autofokus zafrkaval oz. je dolgo trajalo preden sem lahko slikal, tak da sem zdaj kar vesel, da imam fixed focus.
To pa zato, ker slikaš preblizu, ker nima autofocusa. Najmanj 50 cm moraš biti stran in če želiš samo sliko dokumenta, ga moraš kasneje na kompu izrežeš ven dokument.
A kdo ve, če se da naštimat, da imaš pri bližnjicah do stikov na prvi strani zaslona kar direkt številko in ne celega profila posameznika?
Jaz bi imel tam nekaj podobnega, kot je hitro klicanje...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.